İşte İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın annesi

İŞTE TATLISES'İN KIZININ ANNESİ
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ı kabul etmesinin ardından anne merak konusuydu. Dilan Çıtak anneler gününde instagram hesabından merak edilen kadını açıkladı.


İşte İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın annesi

ANNE IŞIL ÇITAK
İbrahim Tatlıses ile ilişki yaşayıp hamile kalan Işıl Çıtak ünlü türkücü bebeği kabul etmediği için onu kendi büyütmüştü. Bunca yıl hiç konuşmayan Işıl Çıtak ikinci kez evlenmişti.


İşte İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın annesi

DİLAN ÇITAK'IN BABA BİLDİĞİ ADAM
Işıl Çıtak'ın evlendiği kişinin ismi Dilan'ın soyadını taşıdığı Cem Çıtak'dı... Dilan baba olarak hep onu bildi. 2007 yılında ölen Cem Çıtak'ın resmini instagram hesabından her yıl paylaşan Dilan duygu dolu satırlar döküyor.

İşte İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın annesi

DİLAN'IN ÜVEY BABASI İÇİN YAZDIKLARI;
Bugün tam 9 sene oldu kapıdan girince 'babişkooo' diye bağırıp sırtına atlamayalı... Nefret ettim bugünden nefret ettim sensizlikten. Sadece seni almadı hayat benden, duygularımı, çocukluğumu, mutluluğumu da aldı. Gittiğin gün çocuktum ve çocuk kaldım. Yarım kaldı heryerim, büyüyemedim... Sonra ne zaman kırılsam hep ağladım. Ne vardı yine ağladığım da kucağıma yatsan bana saatlerce anlatsan beni ne çok sevdiğini... denizin dibindeki inci tanemsin safımsın pamuğumsun desen yine... Hastalandığım da baba diye ağlasam yine çünkü ben hastayken uyuyamazdın sen bakardın... Şimdi kalbim hasta keşke olsan ısıtsan sarsan sarılsan aşkım desen hemen iyileştirsen.. Hemen iyileşirimki