İsrafil Köse'nin Eşi: Öldüğü Zaman Tekrar Röportaj Veririm
Geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan oyuncu İsrafil Köse'nin eşi Şengül Köse kocasının öldüğü haberlerini yalanlarken, "Ölümü gerçekleştiği zaman da tekrar röportaj veririm" şeklindeki sözleriyle hayrete düşürdü.
KADIKÖY'DE KAZA GEÇİRDİ
Bir dönem izlenme rekorları kıran 'Emret Komutanım' dizisinde canlandırdığı Laz Komutanı Cemal tiplemesiyle adını duyuran İsrafil Köse, geride bıraktığımız gün İstanbulKadıköy'de bir motosiklet kazası geçirmişti. Kazada ağır yaralanan İsrafil Köse'ye ilk müdahale Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yapılmıştı.
"ÖLDÜ" HABERLERİ ÜZERİNE EŞİ AÇIKLAMA YAPTI
Ardından Kartal Devlet Hastanesi'ne sevk edilen 46 yaşındaki İsrafil Köse'nin ne yazık kisabah saatlerine doğru beyin ölümü gerçekleşti. Ancak eşinden gelen açıklamalar Köse hakkındaki umutları biraz da olsa yeşertti. Eşinin kalbinin attığını söyleyen Şengül Köse, "Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.
EŞİNDEN ŞAŞKINLIK YARATAN SÖZLER
Buraya kadar her şey normal... Ancak Şengül Köse'nin basın mensuplarına açıklama yaptıktan sonra hastaneye doğru hareket ettiği sırada "Ölümü gerçekleştiği zaman da tekrar röportaj veririm" şeklindeki ifadesi büyük şaşkınlık yarattı.