İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYA'da düzenlenecek 'Dosso Dossi Fashion Show'a katılacak olan ünlü top model Irina Shayk, sosyal paylaşım siteleri üzerinden Türkçe 'merhaba' diyerek, 6 Haziran'da Antalya'da olacağını duyurdu.
Antalya'da 5- 11 Haziran günleri arasında düzenlenecek Dosso Dossi moda gösterisinde podyuma çıkacak olan top model Irina Shayk, Facebook ve Twitter'dan Türkçe mesajlar attı. Facebook'ta 4 milyon 200 bin, Twitter'da ise 442 bin takipçisi bulunan Shayk, yayınladığı mesajında "Merhaba Türkiye, merhaba Dosso Dossi Fashion Show. 6 Haziran'da Antalya'da buluşmak üzere. Love xxx" dedi. Shayk'ın mesajı kısa süre içinde binlerce hayranı tarafından beğenildi ve paylaşılarak dünyaya yayıldı.
'SÖZLEŞMEDE VAR'
Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, daha önce de Türkiye'de podyuma çıkarttıkları Erin Heatherton, Adriana Lima ve Miranda Kerr'in aralarında olduğu dünyaca ünlü top modellere Türkçe mesajlar yayınlattıklarını söyledi. Eraslan, "Bu modellerin dünya çapında milyonlarca hayranı var. Her adımlarını yakından takip ediyorlar. 'Merhaba Türkiye' dedirterek, üstelik bu mesajı Türkçe attırarak Türkiye'nin tanıtımına da katkı sağlıyoruz. Bu bizim yaptığımız sözleşmelerde önceliklerimiz arasında" dedi.
Antalya Expo Center'da 6 Haziran'da podyuma çıkacak olan Irina Shayk, burada Velvet, Delfin, Stefano ve Roberto Bravo markaların ürünlerini taşıyacak.

İL(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)