DEFİLE SONRASI BASIN TOPLANTISI
Defilenin ardından düzenlenen basın toplantısına Rus model Irina Shayk, Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan'la birlikte katıldı. Shayk, ikinci defa geldiği Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi.
Türk mutfağını ve Türk hamamlarını beğendiğini dile getiren Shayk, Dosso Dossi'nin dün gerçekleştirdiği hamam organizasyonunda yer aldığını ve çok eğlendiğini dile getirdi.
'ERKEKLER ZAYIF KADIN SEVMİYOR'
Türk mutfağında tatlıları çok sevdiğini özellikle kadayıfa hayran olduğunu aktaran Irina Shayk, “Erkeklerinin çok zayıf kadınlardan hoşlandığını düşünmüyorum" dedi ve Türk kadınlarına “Yemeğe devam edelim ama sporu da unutmayalım" çağrısı yaptı.
Hayranı olduğu Türk hamamını gittiği her yerde anlatacağını belirten Irina Shayk, Türkiye'den lokum gibi küçük hediyeleri New York'a, arkadaşlarına götüreceğini söyledi. Çocukluğunda da Antalya'ya geldiğini belirten Shayk, dün denize girdiğini, sahilde de gezdiğini belirterek, “Yarın gideceğim New York'ta da işlerim var. Ama gitmek istemiyorum" dedi.
YIRTIKLARI ESPRİYLE KARŞILADI
Irına Shayk, defilede elbisesindeki yırtıkla ilgili soruyu “Sizleri şaşırtmak için yaptığım bir şeydi" diyerek espriyle yaklaşırken “Tabi ki bir kaza ama sanırım sizlerin de hoşuna gitmiştir" diye yanıtladı.
'SABAH KALKTIĞIMDA ÇOK FARKLIYIM'
Türk modasını ve tekstilini çok beğendiğini dile getiren Irina Shayk, Türk kadınlarının da çok şık giyindiğini söyledi. Kendisinin güzel olmak için çaba gösterdiğini anlatan Shayk, “Ama kusursuz diye bir şey yoktur. Sabah kalktığımda inanın çok farklı görünüyorum" dedi.
Basın toplantısı Irina Shayk'ın basın mensuplarıyla birlikte selfie çekmesiyle sona erdi.

EB(SU/ESM) (FOTOĞRAFLI)