Instagram fenomeni Traver Beynon, evli olmasına rağmen her gün 4 kadınla birlikte olduğunu itiraf etti. 800 binden fazla takipçisi bulunan Beynon, karısı Taesha'ya hayatını 30 diğer kadınla paylaşmasını teklif ettiğini açıkladı.

Tütün devi Travers Beynon, Avustralya'daki 3.7 milyon dolarlık malikanesinde sekiz yıllık eşi Taesha ile farklı bir aşk hayatına sahip.

Traver Beynon, eşi Taesha'nın dışında diğer kadınlarla birlikte seksi fotoğraflar paylaşmayı seviyor

Taesha, kocasının ona tasma takıp köpek gibi dolaştırdığı bir karede de yer almıştı.

Traver Beynon, şimdiyse Taesha'ya hayatını 30 diğer kadınla paylaşmasını teklif ettiğini açıkladı.

Beynon, karısının evliliğini diğer kadınlarla paylaşmaya bayıldığını söylerken, her hafta sonu evine 30 kadar kadın geldiğini ve parti yaptıklarını söyledi.

Eşi, milyoneri sayısız kadınla paylaşmasına rağmen artık kıskanmadığını söyledi.

Geceleri üç kadınla yattığını iddia eden Beynon, hedonist yaşam tarzıyla da ünlü hale gelmişti.

Hatta Travers, kızların karısının yerini alabileceklerini düşünmediğini söyledi

Açık ilişkilerinden bahseden Travers şunları söyledi: "Çok mutluyuz. Karımla sekiz yıldır evliyim ve ilişkimiz, eğlenceli bir şekilde, aile anlamında ve cinsel anlamda ilk tanıştığımız gibi. Kızları seviyorum ve seks hayatımız aşırı."

Avustralyalı milyarder Beynon'un lakabı ise Candyman, yani Şeker Adam.

Beynon, kız arkadaşlarını seçmek için sıkı bir seçim sürecinin olduğunu ve her zaman daha fazla arayış içinde olduğunu söyledi. 

"Herhangi bir ilişki gibi yeni kızlar bulma süreci var. Bir kızla tanışıyorsunuz, onlara mahkum oluyorsunuz ve tam tersi oluyor. Daha ciddi hale geliyorsunuz" dedi.

Beynon şunları ekledi: "Söyleyemeyeceğin ya da yapamayacağın çok şey var. Çok dikkatli olmalısınız. Kızlar dikkat ister, birbirlerini kıskanıyorlar"

Beynon hafta sonlarında gelen kızların çoğunun üstesinden geldiklerini, ancak bazen dramaya neden olmak için ayrılmak istediklerini söyledi.    

Beynon, hayatıyla ilgili birçok ayrıntıyı sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Travers, Avustralya merkezli bir dergiye verdiği verdiği röportajda evli ve 4 çocuklu olmasına rağmen her gün 4 kadınla birlikte olduğunu söyledi.

Genç milyarderin Avustralya'daki Şeker Dükkanı Malikanesi adını verdiği evinde düzenlediği 'sıradan' bir partide 360 bin dolar harcadığı açıklanmıştı. 

Beynon, dünyada 'yeni Hugh Hefner' olarak tanınıyor.

Pek çok insan, Instagram hesabını, Avustralya'daki tütün şirketi FreeChoice'i yasadışı olarak tanıtmak için kullandığını düşünüyor.