İçerde dizisinin 37.bölümünde ekranlara gelen heyecan dolu sahnelerin ardından tüm gözler son iki bölümde neler yaşanacağına çevrildi. 
 

Finali son adımlarını atan İçerde dizisinin 38.bölümün ilk sahnesinde Mert yani Umut'un ve Sarp'ın kaçırıldığını, Alyanak tarafından bir depoda bağlı halde tutulduğunu görüyoruz. Peki aslında olayın perde arkası ne ?

FRAGMAN ANALİZ VE TAHMİNLER


Celal artık herşeyi öğrendiğine göre bu bölümde kıyamet kopacak. Yani Sarp ve Umut'un işi artık çok daha zorlaştı.

Yılmaz kardeşleri Celal alsa da Alyanak ile Yılmaz kardeşlerin bir ters köşe yapma ihtimalini de gözden kaçırmamak lazım. Alyanak, haddini bilen çakal olduklarını belirttikten sonra "Her an titreyen maymun moduna geçebiliriz" dedi.

Buda demek oluyor ki Sarp ve Mert ile iş birliği yapabilir. Çünkü Alyanak'ın başından beri Celal'i bitirme isteğini biliyoruz.

Şuan Sarp ve Mert'i polislerin kurtarması bir diğer önemli ihtimal gibi duruyor. Çünlü Sarp'ın polis olduğu geçtiğimiz bölümde ortaya çıkmıştı.

Sarp'ın polis olduğu artık herkes tarafından kabul edilecek. Tahminlere göre organizeyle birlikte Celal'e son darbeyi vuracaklar.

Zaten Yusuf müdürün öldüğü yerdeki deliller 37.bölümde Sarp'ın masum olduğunu bir nebze olsun ortaya koymuştu. Ancak gelecek bölümde bu durum kesin olarak kanıtlanacak.

Gelelim Davut'a...Celal baba gelecek bölümde Davut'a Mert ve Sarp'ı öldür emri verecek. Fakat bu emir Davut'un sonu olacak. 

Kısaca heyecan ve aksiyon dolu bir bölüm bizi bekliyor.

37.Bölümde yürekleri yakan bir sahne vardı ki milyonları ekrana kilitledi. İşte Mert ve annesinin kavuşma sahnesi...
 


DAHA ÖNCE NELER YAŞANMIŞTI ?
 

Yılmaz Biraderler, onlardan çocukluklarını çalan Celal’e karşı güçlerini birleştirir. Eylem’in, Celal hakkında hazırladığı haberin internetten yayınlanması gerilimi tırmandırır.

Celal, Eylem’in cezasını kesmek üzere Davut’u görevlendirir. Sadece Eylem değil, Füsun ve Barış da büyük tehlike altındadır.

Sarp ve Mert de gizliden gizliye onları korumak için harekete geçer. Bu sırada Sarp, suçsuz ve polis olduğunu kanıtlamaya çalışmaktan pes etmez.

Yıllardır kendine sorduğu “ben kimim?” sorusunun cevabına kavuşan Mert ise annesinden uzak kalmaya dayanamaz. Sarp, Celal’le aralarındaki hesabı kapatana kadar sabretmesini istese de kardeşler bu kavuşmanın daha fazla gecikmesini istemez.

Yıllar boyunca birbirlerinin yokluğu için gözyaşı döken Füsun ve Mert, artık mutluluk gözyaşları dökecektir.