Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses hakkında her ne kadar yeni bir albüm çıkaramayacağı iddiaları dillendirilse de Tatlıses, özellikle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla bu tarz iddiaları yalanlıyor.
MÜJDEYİ SOSYAL MEDYADAN VERDİ
İbrahim Tatlıses, son olarak sosyal medya hesabından bir süredir inşaatı süren yeni konutlarıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. İnşaatta sona yaklaşıldığını müjdeleyenİbrahim Tatlıses'in diğer müjdesi ise çocuklarına oldu. Tatlıses yaptığı paylaşımın adına 60 dairelik projesinde 7 daireyi çocuklarına ayırdığını açıkladı.

"60 DAİRENİN 7'Sİ ÇOCUKLARIMIN"
İşte Tatlıses'in o paylaşımı: "3.5 ay önce temel atmıştık, şimdi bu hale geldi. 2 ay sonra da tapu teslimi yaparız Allah izin verirse, inşallah… Yalnız bu 60 dairenin 7 si çocuklarımın; Ahmed'in, Gülşen'in, Gülden'in, Melek'in, Dilan'ın, İdo'nun ve ELİF'in. Geri kalan da bizim; yani orayı yapan müteahhitlerin ve orda oturacak olanların… Yaradan hayırlı oturmalar nasip etsin inşallah. Not: Ne inşaattan kurtuldum ne de kebapçılıktan bunda da vardır bi hayır."İbrahim Tatlıses, Her Çocuğuna Bir Daire Verecek