Hülya Avşar’ın TV8’de ekrana gelen programının ilk konuğu Kaya Çilingiroğlu, eski eşinin soruları karşısında zorlandı. Ancak Avşar kızının "Boşandığımıza pişman mısın" sorusuna yanıtı sert oldu.
Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nu programına konuk etti ve sorduğu sorularla onu terletti. Kendisine ihanet ettiği için 2005'te boşandığı Kaya Çilingiroğlu'na "Erkek niye aldatır?" diye sordu.

Kaya Çilingiroğlu şu cevabı verdi:

"Erkek 3 sebeple aldatır. Ya genetik bir sorunu vardır ya da aldatma hastalığına tutulmuştur. Ayrıca karşısında bulamadığını dışarıda arar. Erkek egosu güzel bir kadının karşısında yükselir, şişer. Ama sana karşı hiçbir zaman aşağılık kompleksi içinde olmadım."

KAYA ÇİLİNGİROĞLU: BENİ YALNIZ BIRAKTIN


Avşar bu sözler üzerine kızları Zehra'nın 1998'deki doğumundan sonra ilişkilerinin şekil değiştirdiğinden söz etti. Söze giren Çilingiroğlu, "Sen doğumdan sonra hayatını kızımıza adadın. Beni ihmal ettin Hülya. Evet her gece dışarı çıkıyordum. Sana 'Gelsene, bana eşlik etsene' diyordum. Ama sen hiç gelmedin. Yalnız kaldım, biliyorsun" dedi.
"BOŞANDIĞIMIZA PİŞMAN OLDUN MU LEN?"


Hülya Avşar'ın, "Boşandığımıza pişman oldun mu len?" şeklindeki samimi sorusuna Kaya Çilingiroğlu'nun yanıtı sert oldu.

Çilingiroğlu, "Benim seninle ilgili iki tane hayatım var: Zehra'dan öncesi ve sonrası.. Ondan öncesi için evet derim, ondan sonrası için geç bile kaldın derim" diyerek Avşar Kızı'nı düşündürdü.
"BİZ AYRILMADAN SEVGİLİ YAPMIŞTIN"


Eski eşini zaman zaman köşeye sıkıştıran Avşar, "Yeni boşandın, şu an bir sevgilin var mı?" diye sordu. Çilingiroğlu, "Yok artık Hülya, yeni ayrıldık" cevabını verdi.

Avşar'ın son hamlesi şu oldu: "Ama biz ayrılmadan sen sevgili yapmıştın."

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun 11 yıllık evliliğinin bitmesine Feraye Tanyolaç neden olmuştu.