Halit Ergenç'le Yatağa Girecek İsmi Bergüzar Seçti
Halit Ergenç başrolünde oynayacağı 'Vatanım Sensin'de eşi Bergüzar Korel'in rol almasını istemiş, yapım şirketi kabul etmişti. Son olarakHalit Ergenç ile dizide ateşli sevişme sahnelerinde oynayacak, pavyon şarkıcısını canlandıracak bir kadın oyuncu aranıyordu, o kişi bulundu ve Bergüzar Korel de onay verdi.
'PAVYON ŞARKICISI'
Halit Ergenç ile Bergüzar Korel 2006'daki 'Binbir Gece'de oynamış, 2008'de nikah masasına oturmuştu. Halit Ergenç başrolünde olacağı 'Vatanım Sensin'de eşi Bergüzar Korel'in de rol almasını istemiş, yapım şirketi kabul etmişti. Son olarak Halit Ergenç ile dizide ateşli sevişme sahnelerinde oynayacak, pavyon şarkıcısını canlandıracak bir kadın oyuncu aranıyordu.
'OKULDAN ARKADAŞI'
Adaylar arasında Canan Ergüder, Nesrin Cavadzade ve Gökçe Bahadır'ın da olduğu birçok ünlü vardı. Ama kimi isimle para konusunda anlaşılamadı, kimi de başka dizilerden aldıkları teklifleri değerlendirdi. Sonunda aranan partner bulundu: 'Poyraz Karayel'de 'Begüm'ü canlandıran Şebnem Hassanisoughi. İddiaya göre; Şebnem Hassanisoughi'ye Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nden arkadaşı olan Bergüzar Korel onay verdi.