Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde konser veren Hakan Altun, slov şarkılar söylediği için herkesin kendisini 'bunalım adam' olarak zannettiğini, ancak aksine hayata çok güzel bakan bir adam olduğunu söyledi.
Ulaş Emirgan Restaurant'ta dün gece havai fişekler eşliğinde sahneye çıkan Hakan Altun, açık alanda kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 500 kişiye eğlenceli bir gece yaşattı. Konserine 'Telefonun Başında' adlı sevilen şarkısıyla başlayan Hakan Altun, hayranlarını, "Alanya'da tatil yapan herkese saygılar, sevgiler olsun" diye selamlayarak ardından bayramlarını kutladı. Ardı ardına slov şarkılar söyleyen sanatçı, konserinde hareketli şarkılara da yer verdi.
Zaman zaman hayranlarıyla sohbet eden Hakan Altun, daha çok slov şarkı söylediği için herkesin kendisini 'bunalım adam' zannettiğini söyledi. Slov şarkıları sevdiğini anlatan Hakan Altun, "Düşünülenin aksine hayata çok güzel bakan, hayatı seven bir adamım. O şarkılarımda ufak bir sıkıntı var. Slov şarkıları daha çok seviyorum" dedi.
Şarkılara zaman zaman eşlik eden hayranları, eğlenceli geçen konser sonunda Hakan Altun'u ayakta alkışladı.

FOTOĞRAFLI