İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYA'da Club Kemer Aura adına düzenlenen 8'inci Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nın 21 finalisti, Aqualand Su Cenneti'nde eğlence dolu bir gün geçirdi.
Yarışma organizatörü Adnan Şeker ile birlikte su parkına gelen kraliçe adayları, gün boyu su kaydıraklarından kaydı, dalga havuzunda gönüllerince eğlendi. Aralarında Rusya, Kırgızistan, Estonya, Finlandiya, Tataristan, Ukrayna, Macaristan, Çin ve Romanya'dan kraliçe adayları kamp stresini birlikte attı. Finali 4 Temmuz gecesi Club Aura'da gerçekleşecek yarışmanın kraliçesine sürpriz ödüller verilecek.
Yarışmayı 8 yıldır düzenleyen ve geleneksel hale getiren Club Aura sahibi Adnan Şeker, “Miss Kemer International Güzellik Yarışması Antalya'ya kazandırdığımız bir organizasyon. Bu yıl sekizinci kez düzenliyorum. Her yıl da düzenlemeye devam edeceğim. Uluslararası olması başta Antalya ve Kemer olmak üzere bölge turizmi için de tanıtıcı etkisi çok büyük. Club Aura olarak böyle bir etkinliğe imza atmanın her yıl onurunu yaşadığım gibi bu yıl da yaşıyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI