KOCAELİ'nin Başiskele İlçesi'nde bir inşaat firmasının temel atma törenine katılan Türk sinemasının emektarı Nuri Alço, tören öncesi ellerinde gazoz olan genç kızlarla anı fotoğrafı çektirdi. 
Türk sinemasında, genç kızların gazozuna ilaç atan kötü adam rolleriyle tanınan emektar oyuncu Nuri Alço, Başiskele İlçesi'nde bir inşaat firmasının yapacağı daire ve villaların temel atma törenine katıldı. Töreni öncesi gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Alço, birlikte gazoz içip sohbet etti. Bazı genç kızlar da ellerinde gazoz şişeleriyle Nuri Alço'nun yanına gelip bol bol fotoğraf çektirdi. 
Gittiği her yerde vatandaşların sevgisiyle karşılaşmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Alço "Bizleri seven ve saygı duyan vatandaşlarımıza layık olmaya çalışıyoruz. Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyim. Bu hafta özel bir TV kanalanında bir skeç oynadım. Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ ile 'Kurt Seyt ve Shura' filminde çalışmamız olacak" diye konuştu. 
'GENÇ KIZLAR İÇTİKLERİNE DİKKAT ETMEYE BAŞLADI'
Törene katılan ve Nuri Alço ile anı fotoğrafı çektiren Avukat Hülya Kavan, eski filmlerde Nuri Alço'yu izleyen özellikle genç kızların, gerçek yaşamlarında ikram edilen içecekleri içerken daha dikkatli davrandıklarını söyledi. Avukat Kavan, "Nuri Alço ile gazoz sembolik bir anlam ifade ediyor. Kötü bir anlama geliyormuş gibi bir algı var. Nuri Alço'nun içeceklere atılan ilaç mizanseni gençliğe kattığı bir şeydir. Bu filmlerini insanlar, özellikle genç kızlar izledikten sonra içtikleri şeylere dikkat eder hale geldiler." dedi.
Davetlilerden Neslihan Pehlivan da, Türk sinemanın unutulmaz isimlerinden Nuri Alço'yu çok sevdiklerini, anı olsun diye de gazozlu fotoğraf çektirdiklerini söyledi.  
EA(MB/COŞ) (FOTOĞRAFLI)