Fahriye Evcen gerçek yüzünü gösterdi
Dizi sektörünün güzelliği ve oyunculuğu kadar kaprisleriyle de sık sık gündeme gelen ismi Fahriye Evcen, yeni bir olaya daha imza attı. Hakkında çıkan ve dillere destan olan kapris haberlerini sürekli yalanlayarak, kendini masum gösteren Evcen, bu kez alışveriş için gittiği bir mağazanın altını üstüne getirdi. 

SIRAYI GÖRÜNCE ÇILDIRDI 

Şu sıralar oyuncu Burak Özçivit'le yeni bir aşka yelken açan Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde İstinyePark'taki Mudo mağazasına giderek alışveriş yaptı. Verdiği siparişlerin gelmemesinden şikayet eden oyuncu, kasada sırayı görünce özel ilgi bekleyerek kendisini öne almalarını bekledi. Ancak ayrım yapmayan kasa çalışanı Evcen'i bekletince olanlar oldu. 

BURAK ARABADA BEKLEDİ 

Bir anda bağırmaya başlayan Evcen, herkesi şaşırttı. Oyuncunun bu gergin tavırlarını gören vatandaşlar ise, "Şöhret hastası olmuş" "Kendisini bir şey zannediyor. Dışı güzel ama içi pek güzel değil" gibi yorumlar yaptı. Mağaza müdürünün güçlükle sakinleştirdiği Evcen, daha sonra bir çalışanın yardımıyla otoparkta bekleyen arabasına gitti. Araçta bekleyen Burak Özçivit'in ise sevgilisinin yaptığı kavgadan haberi yoktu.