Star Tv'nin sevilen dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman çiftinin zorla evden çıkarılacağı iddialarına son noktayı Demet Özdemir koydu.

Erkenci Kuş'un yıldızı Demet Özdemir sonunda o iddialara son noktayı koydu! Gerçeği açıkladı - Sayfa 1

Fenomen dizi Erkenci Kuş'un setinde tanışarak arkadaşlıklarını bir süre sonra aşka çeviren çift Demet Özdemir ve Can Yaman'ın geçtiğimiz günlerde Etiler Ulus'ta oturdukları evden zorla çıkarılacağı iddia edilmişti. Ev sahibinden kötü haber geldiği iddiaları dolanırken Özdemir, bu iddialara açıklık getirdi. 

Erkenci Kuş'un yıldızı Demet Özdemir sonunda o iddialara son noktayı koydu! Gerçeği açıkladı - Sayfa 2

İkilinin oturdukları evden çıkmak zorun kaldıkları haberlerini yalanlayan Demet Özdemir, ''Böyle bir şey söz konusu değil. Ben evimde tek yaşıyorum. Evimin satışa çıkması gibi bir durum yok. Bu haberler tamamen asılsızdır. Haberler baştan aşağı yalan ve gerçeklerle ilgisi yok'' dedi.

Erkenci Kuş'un yıldızı Demet Özdemir sonunda o iddialara son noktayı koydu! Gerçeği açıkladı - Sayfa 3

Aylık 15 bin lira kira veren ve boğaz manzaralı evde oturan çift hakkında ortaya atılan iddia ise, ev sahibinin lüks daireyi satışa çıkardığı yönündeydi.

Erkenci Kuş'un yıldızı Demet Özdemir sonunda o iddialara son noktayı koydu! Gerçeği açıkladı - Sayfa 4

Oturduğu evin satışa çıkmasının ardından ise Özdemir'in daireyi satın almak istediği fakat fiyatı duyunca vazgeçtiği iddia edilmişti. 

Demet Özdemir'in boğaz manzaralı evinin değerinin ise 5 milyon TL olduğu söylentiler arasındaydı. 

 

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Bebek'te arkadaşlarıyla eğlenen Can Yaman, gazeteciler tarafından görüntülenince panik olmuştu. 

Can Yaman'a aşk yaşadığı rol arkadaşı Demet Özdemir sorulunca ise Yaman, soruları duymazdan gelerek arkadaşlarının yanına doğru ilerlemişti.

Erkenci Kuş'un yıldızı Demet Özdemir sonunda o iddialara son noktayı koydu! Gerçeği açıkladı - Sayfa 8

Erkenci Kuş'un yıldızı Demet Özdemir sonunda o iddialara son noktayı koydu! Gerçeği açıkladı - Sayfa 9

Erkenci Kuş'un yıldızı Demet Özdemir sonunda o iddialara son noktayı koydu! Gerçeği açıkladı - Sayfa 10