SELÇUK Aydemir'in yazıp yönettiği 'Düğün Dernek' filminin başrol oyuncuları filmin çekildiği Sivas'ta yoğun ilgiyle karşılandı. Cumhuriyet Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtlayan ünlü sanatçılar, daha sonra kentteki bir sinema salonunda seyircilerle birlikte filmi izledi.
Yılın komedi filmlerinden olan ve Sivas'ta geçen bir düğünü konu alan 'Düğün Dernek' filminin yönetmeni Selçuk Aydemir ile başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, Şinasi Yurtsever ve Barış Yıldız Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. Söyleşi öncesinde sahneye çıkan halay ekibi ile birlikte Sivas Halayı çeken Ahmet Kural öğrencilerden büyük alkış aldı. Film oyuncuları daha sonra üniversite öğrencilerinin film hakkındaki sorularını cevapladı.
Yaklaşık 40 dakika süren söyleşide yönetmen Selçuk Aydemir, filmin senaryosunu üniversite yıllarında Sivas'ta katıldığı bir düğünden etkilenerek yazdığını ifade etti. Yönetmen Aydemir ayrıca, memleketi Sivas olduğu için filmi Sivas'ta çektiğini belirtti. Ahmet Kural ise filmin beklediklerinden çok fazla ilgi gördüğünü ve şaşkın olduklarını ifade ederek izleyicilere teşekkür etti. Ünlü sanatçılar Ahmet Kural ile Murat Cemcir söyleşi sonrasında üniversite öğrencilerinin alkışları eşliğinde Sivas yöresine ait 'Entarisi dım dım yar' şarkısını söyledi. Söyleşi sonrasında Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık yönetmen Aydemir ve başrol oyuncularına plaket verdi. Film yönetmeni ve oyuncular daha sonra kentteki bir sinema salonunda seyircilerle birlikte filmi izledi.