Hamileliği sırasında bile formu hiç bozulmayan ve bunu Instagram fotoğraflarıyla paylaşan iç çamaşırı mankeni Sarah Stage şimdi de doğum sonrası pozlarıyla konuşuluyor.
 
Sarah Stage tüm hamilelik serüvenini neredeyse günü gününe Instagram sayfasında paylaştı. Özellikle de hiç bozulmayan formuyla dikkat çekti. Kilo almadığı için bazıları tarafından "Kendi bedenini korumak uğruna bebeğini tehlikeye atıyor" diye eleştirilen Sarah Stage, 14 Nisan'da bir erkek bebek dünyaya getirdi.


Stage'in oğlu ileri sürülenlere rağmen son derece sağlık bir şekilde dünyaya geldi. Güzel manken şimdi de minim James Hunter ile olan hayatını Instagram sayfalarında paylaşıyor. Stage doğumdan sadece birkaç gün sonra paylaştığı pozlarıyla da bir tartışmanın odağında yer aldı. Stage doğumdan sadece birkaç gün sonra paylaştığı pozlarıyla da bir tartışmanın odağında yer aldı.



Doğum sonrası hali şaşkınlık yarattı
 
Stage'e doğumdan birkaç gün sonra bile bu kadar formda kalabilmesinin sırlarını soranlar "Bu konuda kitap yazmalısın." yorumları yaptı. Sarah Stage, hamileliği sırasında da egzersiz yaptığını söyleyerek "Elbette programımı hiç aksatmadım. Ama hamilelik sırasında öncesinde olduğu kadar ağır şekilde kendimi yormadım." demişti.