ERZURUM'daki Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Program Koordinatörü Doç. Dr. Mevlüt Özben, TV8'i almasıyla son dönemde bir kez daha gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın doğru zamanlarda, doğru işler yaparak başarılı olduğunu söyledi. 
Doç. Dr. Mevlüt Özben, TV8'i almasıyla gündeme gelen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile ilgili bazı tespitlerde bulundu. Yapılan eleştirileri, 'Başarılı olan kişiye karşı kıskançlık ve hınç' olarak nitelendiren Doç. Dr. Özben, şu değerlendirmeyi yaptı:
ÇOCUKSU YANI VE MASUMİYET
"Halit Kıvanç, Cenk Koray ve Erkan Yolaç’tan sonra gelen televizyon figürleri hayal kırıklığı yarattı. Acun Ilıcalı pozitif kişiliği ve yetenekleri ile yeni bir kapı açtı Türk televizyonculuğunda. Acun Ilıcalı, doğru zamanda, doğru işler yapmıştır. Bana göre, bu adamı başarılı kılan, bizi de onun programlarını izlemeye sevk eden şey, çocuksu yanı ve masumiyetidir."
Acun Ilıcalı'nın programlarında oyun oynama isteğini gösterdiğine dikkati çeken Doç. Dr. Özben, "Çocuksuluğunu ve masumiyetini, yaptığı programlarla izleyiciye de geçirebiliyor. Kırıp- dökmüyor, yukarıdan bakmıyor" dedi.

(KS/SS) (FOTOĞRAFLI)