Saffet YENİGÜN/KEMER(Antalya), () - DÜNYACA ünlü Fransız DJ David Vendetta, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde Club Inferno'da sahneye çıkarak yerli ve yabancı turistlere unutamayacakları bir gece yaşattı.
Kemer'de 2010 yılında çalışma izni olmadan sahneye çıktığı gerekçesiyle gözaltına alınarak gündeme gelen David Vendetta, Club Inferno'da partneri keman virtüözü Micah'la performans sergiledi. Saat 02.00 sıralarında Club Inferno'da sahneye çıkan DJ ve Micah, dansçılar eşliğinde 1500 kişilik eğlence merkezini coşturdu. İkiliyi yakından görebilmek ve fotoğraf çektirmek isteyen yabancı turistler, sahnenin ön kısmını doldurdu. Sabahın ilk ışıklarına kadar şovlarını devam ettiren ikili, çaldıkları hareketli şarkılarla Kemer'de unutulmaz bir geceye imza attı. Vendetta ve Micah, yerli ve yabancı turistlerle fotoğraf da çektirdi.
TEK GECELİK ŞOVLAR İÇİN TÜRKİYE'YE GELİYOR
DJ David Vendetta, 2010 yılında Kemer'de bir gece kulübünde sahneye çıkmış, Türkiye'de çalışma izni olmadan kulüpte çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınmış ve 5 yıl giriş yasağı getirilmişti. Türkiye'ye özel izinlerle tek gecelik şovlar için gelebilen 43 yaşındaki DJ David Vendetta, dünyanın en popüler gece kulüplerinde sahneye çıkıyor, ayrıca müzik prodüktörlüğü yapıyor. İlk albümünü 2002 yılında çıkaran Vendetta, 'This is not Miami', 'The Rub', 'We Play House', 'Love to Love You Baby' gibi çok sayıda çalışmaya imza attı. DJ Vendetta, Türkiye müzik piyasasında da kendine çok büyük bir hayran kitlesi yaratmış durumda.

SY(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)