Deniz Seki'nin kardeşleri Serdar ve Serkan Seki'den 15 Temmuz darbe girişimi sonrası olay yaratan bir açıklama geldi. İki kardeş, "8 yılımızı çaldılar" dedikleri ve şu an gözaltında olduklarını söyledikleri hakim ve savcılara ateş püskürdü. Yönetmen Serdar Seki ve şarkıcı Serkan Seki, instagram sayfalarından çok çarpıcı bir paylaşım yaptı.
"ÖMRÜMÜZDEN 8 SENE ÇALDILAR"
Deniz Seki'nin kardeşleri, "Soruşturma savcısı' Bilal Bayraktar, 'hükmü veren hakimler'Osman Kaya ve Eşref Aksu, 'duruşma savcısı' Salim Duran, "lehe temyizi geri çeken'Sadrettin Sarıkaya gözaltında! AİHM'nin ihlal kararı vermesine neden olanlar da bunlar! Ömrümüzden 8 sene çalanlar da bunlar!" yazdı.

"İLAHİ ADALETTE ZAMAN AŞIMI YOKTUR"
15 Temmuz askeri darbe girişimi sonrası Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nda 'Paralel Yapı' üyesi olduğu belirtilen 2 bin 745 hakim ve savcı için gözaltı kararı çıkmıştı.Serdar veSerkan Seki şu anda gözaltında olan ve ablası adına mahkumiyet kararı veren savcı ve hakimlerin de bu listede olduğuna dikkat çekti ve yaşananlar sonrası "İlahi adalette zaman aşımı yoktur" yorumunu yaptı.