Deniz Seki tahliyesi sonrası ilk kez kameralar karşısına geçti. Cezaevinde yazdığı şarkılardan birini gözyaşları içinde okuyan Deniz Seki, gazetecilere yalvardı: Ne olur benim canımı yakmayın!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 2,5 yıl hapis yatmıştı. Hapisten çıkan Seki, ilk kez kamera karşısına geçip basın toplantısı yaptı. Yaptığı açıklamalarda suçsuz yere hapis yattığını söyleyen Seki gözyaşlarına hakim olamadı.
"BEN GÜÇLÜ BİR KADINMIŞIM"

Deniz Seki sözlerine şöyle başladı: Çok zor bir yolculuktu. Sizler benim sesim oldunuz. Benden dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. 3 yıl 2 ay gibi bir süre ceza yattım. İlginç bir deneyimdi, hayat tecrübesiydi benim için. O kadar değişim hayat hikayeleri ile karşılaştık, aslında hayatta şükretmemiz gereken ne çok şey olduğuyla yüzleştim. Kendimi daha iyi tanıdım. Ben gerçekten güçlü bir kadınmışım, kendimle ilgili farkındalıklarım çoğaldı. Orası ile burası çok farklı. Bu benim için önemli bir hayat deneyimiydi. Mutluluğa söz verdim.
"KİLO ALMIŞ ÇÖKMÜŞ DİYE HABERLERİMİ YAPMAYIN"

Deniz Seki, yaptığı basın toplantısında "Suç işlemedim" dedi. Ünlü şarkıcı gazetecilere "Lütfen kilo almış, çökmüş diye haberlerimi yapmayın daha yumuşak bir dille yazın" diye ricada bulundu.
DENİZ SEKİ: EVLİLİK TARİHİNİ YAKINDA AÇIKLAYACAĞIM

Deniz Seki, basın toplantısında evlilik konusuna da değindi. Faruk Salman ile nişanlı olan Seki, yakında evlilik tarihini açıklayacağını söyledi.

Seki "Hak etmediğim bir cezayı çektim. Bana şişmanlamış diyebilirsiniz, bana yorgun görünüyor diyebilirsiniz ama ne olur benim canımı yakmayın. Çok yorgunum" dedi. 

Deniz Seki açıklamaları sırasında gözyaşlarına boğuldu.

EVİMİ ÇOK ÖZLEDİM

Seki gazetecilerin, 'Tatil yapacak mısınız? Gitmek istediğiniz bir yer var mı?' sorusuna "Evime gitmedim daha evimi çok özledim. Bir köpeğim var biliyorsunuz Haydut onu göremedim daha çok özledim. Annemi çok özledim. Annem ben içerdeyken çok büyük ameliyatlar geçirdi ve beni görmeye gelemedi. Annemle karşılaşmamız çok dramatikti. Belki tatil yapabilirim ama ülkemde olacağım" diye konuştu. 

ŞÜKÜR KAVUŞTURANA ADLI SİNGLE GELİYOR

Bayrama Şükür Kavuşturana adlı bir single çıkarıyoruz. Ben daha önce hiç single çıkarmadım bu ilk olacak. 

Seki basın toplantısında yeni şarkılarından birini de seslendirdi.