Eski manken Demet Şener, eski basketbolcu eşi İbrahim Kutluay'dan ayrılmasının ardından çok olaylı günler geçirmişti. Bir moda dergisine verdiği röportajda Şener, "Ayrıldık diye hayata küsecek değilim" diyerek güçlü bir duruş sergiledi.

"AYRILIKLA BAŞTA ÇOK SARSILDIM"

16 senelik evliliğin ardından İbrahim Kutluay'dan ayrılık kararı alan Demet Şener, "Hayatımın neredeyse yarısı onunla geçti. Tabii ki insan sarsılıyor ama o dengeleri yeniden kurmayı da öğreniyor. Belli bir döneme kadar çok mutlu bir evlilik yaşadım, sonra böyle olması gerekiyormuş. Benim elimde değildi. Başıma böyle bir olay geldi diye hayata küsecek değilim. Cesurum bu konularda, başıma gelen neyse kabullenip yaşıyorum. Yaşadığımız her şey birer öğreti. İnsan ilk başlarda çok acı çekiyor ama bunlar da bize bir şeyler öğretiyor." dedi.

DEMET ŞENER: BU DA BENİM SINAVIM OLSUN

Demet Şener yaptığı açıklamalarda yaşadığı durumu kabullenmesinin ve yüzleşmesinin zaman aldığını söyleyerek "Öyle ya da böyle, başından kötü bir şey geçmeyen kimse yok. Hepimiz birtakım sınavlar veriyoruz, bu da benim sınavım olsun. Çok daha ağır sınavlardan geçenler var. Onların yaşadığının yanında benimki bir hiç." dedi.