'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle şöhreti yakalayan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz yıl kızları Zehra ve Zeynep Nisa'nın babası Mustafa Can Keser ile tek celsede boşanmıştı.

​​​​​​​

Geçtiğimiz aylarda kızlarıyla birlikte Bodrum'a giden ikili, deniz ve güneşin tadını çıkarırken objektiflere yakalanmıştı.

​​​​​​​BARIŞMADIK

"BARIŞMADIK" 

Gazetecilerin görüntü aldığını fark eden ikiliden Ersubaşı, barışma sorularına, "Arkadaşlar biz barışmadık. Her zamanki gibi çocuklarımız için bir araya geldik” yanıtını vermişti.

​​​​​​​

28 yaşındaki oyuncu, daha önce de magazin gündemine gelen 'barışma' iddialarını yalanlayarak, “Hayır, öyle bir durum yok” ifadelerini kullanmıştı.

​​​​​​​KAFA KARIŞTIRAN FOTOĞRAF

KAFA KARIŞTIRAN FOTOĞRAF 

Tüm bu yaşananların ardından eski eşlerden Mustafa Can Keser'in son paylaşımı akıllarda soru işareti bıraktı.

​​​​​​​

33 yaşındaki iki çocuk babası Keser, eski eşi Damla Ersubaşı ile yan yana pozunu kalp emojileriyle Instagram hesabından paylaştı.

​​​​​​​DAMLA PAYLAŞMADI

DAMLA PAYLAŞMADI 

Bu kare kafaları karıştırırken, son dönemde yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen güzel oyuncunun böyle bir paylaşım yapmaması dikkatlerden kaçmadı.

​​​​​​​EŞİNİ ALDATTI İDDİASI

'EŞİNİ ALDATTI' İDDİASI

Öte yandan Ortaköy'de bulunan bir gece kulübünün CEO'su olan Mustafa Can Keser'in, evli oldukları dönemde eşini aldattığı iddia edilmişti.

​​​​​​​

İddiaları reddeden eşinin ardından konuşan Subaşı ise "Mustafa gerekli açıklamayı yaptı. O yüzden benim de çok bir şey söylememe gerek yok. Şu an için her şey normal" demiş ve Keser'i affettiğini açıklamıştı.

​​​​​​​PİŞMANIM

"PİŞMANIM"

Keser'in, 2017 yılında Damla Ersubaşı ve kendi kardeşi Alev Keser'i darp ettiği hatta mahkemelik olduğu öğrenilmişti. Keser şiddet iddialarını kabul etmiş ve pişman olduğunu dile getirmişti.

​​​​​​​

Kardeşinden şikayetçi olan Alev Keser, "Damla'nın üzerine yürüdü, ona zarar vermesini önlemek için önüne geçtim. Bizi 3.5 saat öldürme maksadıyla dövdü, kafamıza kül tablalarıyla vurdu. Olay yüzünden hâlâ psikolojim düzelmedi. Davaya katılma talebim var, kardeşim cezalandırılsın" demişti.

​​​​​​​

Bunun ardından yeni hamle yapan Ersubaşı, o dönem eşi olan Mustafa Can Keser hakkında iki ay süreyle koruma kararı aldırmıştı.