1995 Türkiye 2’nci güzeli Ceyda Sabah, 9 Şubat’ta avukatı Barış Kiziroğlu aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesine başvurarak 19 yıllık eşi Coşkun Sabah’a boşanma davası açtı. Eşinin telefonunda bir kadınla olan mesajlaşmalarını gördüğünü söyleyen Ceyda Sabah, söz konusu mesajları dava dilekçesinde delil olarak da sundu. Avukat Barış Kiziroğlu, “Müvekkilimin gururu incinmiştir. Davalıdan 1 milyon lira maddi, 1 milyon lira manevi tazminatın yanı sıra iki çocuğu için toplam 10 bin lira iştirak nafakası, ayrıca müvekkilim için de aylık 20 bin lira tedbir nafakası talep ediyoruz” dedi.


Coşkun Sabah, önceki gün boşanma davasıyla ilgili görüşmek için avukatı Burhan Ateş’in ofisindeydi. Basının sorularını ofiste yanıtlayan sanatçı, “Bunların hepsi bir yanlış anlaşılma” dedi.

Telefon bana ait değil

Boşanma davasına karşı cevap hakkını kullanan Coşkun Sabah ise, önceki gün avukatı Burhan Ateş’in ofisinde şu açıklamayı yaptı: “Eşim şirkete ait olan ve şirket elemanlarının kullandığı telefonda birtakım mesajlar görüyor, benim yaptığımı sanıyor. O günlerin vermiş olduğu stresle de bana dava açtı. Ama şu an aynı evde yaşıyoruz. Ben olayın yanlış anlaşılmadan ibaret olduğuna ikna etmeye çalışıyorum kendisini. Umuyorum ki davayı geri çeker. Eşimi, çocuklarımı ve ailemi çok seviyorum. Ben onlarsız yaşayamam. İlk duruşma 8 Nisan’da olacak. Benden ayrılırsa, intihar ederim.”


Coşkun Sabah, “Anılar” şarkısını geçen ay kendisine boşanma davası açan eşi Ceyda Sabah’ın gözlerine bakarak seslendirdi.

Coşkun Sabah, yaptığı bu basın açıklamasından birkaç saat sonra ise kendisine boşanma davası açan eşi Ceyda Sabah ile Günay Restoran’daydı. Birlikte Kubat veFunda Arar’ı dinlemeye giden çiftin yüzlerinin gülmesi, akılları karıştırdı. Basının son gelişmelerle ilgili sorularına ünlü şarkıcı “Aslında bir sorun yok. Sadece küçük bir yanlış anlaşılma” diye yanıt verdi. Kubat’ı kırmayarak bir ara sahneye de çıkan Sabah, “Anılar” şarkısını eşinin gözlerinin içine bakarak söyledi.


Funda Arar, konuklar arasında gördüğü Coşkun Sabah’ı “Beni çok mutlu ettiniz, iyi ki geldiniz” diyerek sahneye aldı.