YARIYIL tatili için Erzurum'a gelen Kaya Çilingiroğlu, eşi Feraye ve ilkokul ikinci sınıf öğrencisi olan oğulları Kaya ile birlikte Palandöken'de kayak yaptı.
Palandöken'e ikinci kez geldiklerini belirten Kaya Çilingiroğlu kaldıkları otelin çam ağaçları arasından geçen ve gece kayağının da yapıldığı pistlerine hayran kaldığını söyledi. Eşi ve oğlu Kaya ile birlikte 4 günlük tatilin çok iyi geçtiğini ifade eden Kaya Çilingiroğlu, "Palandöken'e ailece ilk olarak Xanadu Otel'in açılışına gelmiştik. Türkiye'de ilk kez gece kayağını da Palandöken'de yapmıştık. Gece kayağı muhteşem. İstanbul'a uzak görünen Palandöken aslında uçakla 2 saat mesafede. Şehir merkezi ise 10 dakika. Feraye, Kaya ve ben burayı çok sevdik. Ayağımdaki sakatlık nedeniyle yalaşık 10 yıldır kayak yapmıyordum. İki yıl önce geldiğimde baktım ki yapabiliyorum artık pistlere geri döndüm" diye konuştu.
Eşi Kaya'nın kayakta iyi olduğunu, kendisinin ise kayağa hiç meraklı olmadığını vurgulayan Feraye Çilingiroğlu, "Sakatlığı nedeniyle Kaya'ya kayak sporu yasak. Ama onun umurunda değil. Canı çektiği zaman piste gidiyor. Bu yıl ilkokul ikinci sınıfa giden ve 7.5 yaşına giren oğlum Kaya ise kayak kursu alıyor. Ben de onu görünce heveslendim. Şimdi ailece kayak yapıyoruz" dedi.