Ani bir kararla eşi Ahu Yağtu'dan boşanarak gündeme gelen Cem Yılmaz, dün ilk kez Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. Yönetmenliğini Russell Crowe'un üstlendigi ve Çanakkale Savaşı sonrasını anlatan 'The Water Diviner' adlı filimin cekimleri için Avusturalya'ya giden Yılmaz'ın keyifli hali dikkat çekti.

Yılmaz film hakkında, "Film Çanakkale'de 1915'den sonra geçiyor. Oğullarını arayan bir Avusturalyalı'yı anlatıyor. Filmde bir Osmalı subayını oynuyorum. Komedi tarzında bir film olmayacak, dram olacak. Daha öncede 'Av Mevsimi'nde dram oynamıştım. 35 gün Avustralya'da kalacağız" dedi.

"OLAN OLDU HER ŞEYİN HAYIRLISI"

Boşanma olayıyla ilgili ilk defa konuşan Yılmaz, "Olan oldu, hey şeyin hayırlısı olur inşallah. Bu tarz konulara daha fazla değinmek istemiyorum. 35 gün boyunca buralardan uzak olacağım en çok oğlumu özleyeceğim" dedi.

İHANET ETTİ Mİ?


'Ahu Yağtu'ya ihanet etti" haberlerine ise, "Yok, yok bu konulara girmeyeceğim" cevabını verdi.

Oldukça keyifli olan Yılmaz fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmazken, pasaport konturolünden geçerken şapkasını çıkartarak kameraya gülümseyerek poz verdi.

Filmde oynayacak olan Yılmaz Erdoğan ise Cem Yılmaz'ın ardından alana giriş yaptı. Film hakkında yorumlarda bulunan Erdoğan, "Sete uyum sağlamamız için bir hafta erkenden gidiyoruz. Bu hafta bizim için kamp haftası olacak. 'Binbaşı Hasan' karakterini canlandırıyorum. Cem Yılmaz'la silah arkadaşıyız. Bizim için çok güzel bir deneyim olacak. Böylesine büyük starlarla çalışmak apayrı bir heyecan. Avusturalya çekimlerinin ardından mart ayında da Türkiye'de İstanbul ve Fetiye'de iki haftayı bulan çekimlerimiz olacak" dedi.