Turgay İPEK/ERZURUM, () - ŞARKICI Mustafa Ceceli'nin Erzurum'da yoğun yağış altında verdiği konseri binlerce hayranı sırılsıklam olmayı göze alarak izledi.
Atatürk Üniversitesi'nde Bahar Şenlikleri Mustafa Ceceli'nin konseri ile başladı. Üniversitenin stadyumunda düzenlenen yağmur altındaki açık hava konserini binlerce üniversiteli izledi. Yağmuru gözönüne katarak konser alanına gelenler şemsiyeleri ile tedbir alırken bazıları da hazırlıksız olunca yağmur altında ıslandı. Sırılsıklam olma pahasına konseri izleyen binlerce kişi Mustafa Ceceli'nin sahnede söylediği şarkılara eşlik etti. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Ceceli, şarkılarının dışında davul ve gitar şovu ile hayranlarını mest etti.
Mustafa Ceceli'nin söylediği şarkıları cep telefonlarına kaydeden, zaman zaman da halay çekerek eşlik eden hayranları güzel bir gece yaşadıklarını belirterek, "Stresimizi yağmurun sularını bıraktık" dedi.
Öte yandan Soma’da kömür ocağında meydana gelen elim olaydan dolayı Atatürk Üniversitesi Yönetim Kurulu olağanüstü toplanarak, Bahar Şenlikleri dahil olmak üzere üniversitedeki sosyal ve eğlence içerikli bütün tören ve programları iptal etti. 

Tİ(KS/İD) (FOTOĞRAFLI)