Canlı Yayına Çıkan Koca: Eşim Beni 3 Farklı Erkekle Aldattı
Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programı yeni sunucuları ve yeni bir formatıyla ekrana geldi. İlk yayınında yargı sürecini etkileyecek iddialara kapılarını açtı. Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek'in sunduğu programda ikinci sınıf bir aldatma vakası ve bir kadını aşağılayan ithamlar vardı. Sosyal güvenlik uzmanı Erhan Nacar, boşanmak üzere olduğu eşi için çok çirkin ve ağır iddialar dile getirdi.
EŞİNİ DEDEKTİFE TAKİP ETTİRMİŞ
Erhan Nacar'ın eşiyle ilgili iffetsizlik iddialarına aracılık eden program, onun söylediklerini 'doğruluk' süzgecinden geçirmeden izleyiciye aktardı. Canlı yayındaki iddialar esnasında Erhan Nacar'ın aldatmayla suçladığı eşinin fotoğrafları da ekrana verildi. Erhan Nacar oğlunun velayetini almak istediği eşini bir dedektife takip ettirmişti. İddiasına göre bu dedektif eşini 1 ay içinde 3 farklı erkekle görüntülemiş. Ancak bu iddiadan daha önemlisi Erhan Nacar'ın kendi ağzıyla yaptığı itiraflar oldu.
ŞİDDET UYGULADIĞINI İTİRAF ETTİ
Eşini suçladığı programda Erhan Nacar karısına şiddet uyguladığını itiraf etti. Eşini döven Erhan Nacar mahkeme tarafından 1 ay uzaklaştırma cezası almış. Erhan Nacar'ın eşine yönelik fiziksel şiddet itirafını dinleyen Renkli Sayfalar'ın yeni sunucuları, bu konunun üzerinde bile durmadılar. Aksine karısının onu nasıl aldattığını anlatmasını istediler.
"PARAYA İHTİYACIN VARSA..."
Erhan Nacar'ın şiddet dışında bir itirafı daha vardı. Karısını aldatmakla suçlayan Erhan Nacar da eşini 'duygusal' anlamda aldatmıştı. Hoşlandığı kişi ona karşılık vermediği için aldatma duygusal boyutta kalmıştı. 6 yıllık eşiyle şimdi boşanmak için mahkemede olan Erhan Nacar, karısı için yaptığı ima ile de şaşırttı. Erhan Nacar eşine 'paraya ihtiyacın varsa ben yardım ederim' diyerek onun bu aldatma olayını farklı bir amaç için yaptığını ima etti.
"BEN ONUN SEVİYESİNDE DEĞİLİM"
Şok ithamlara maruz kalan eş sonunda canlı yayına bağlandı ve Erhan Nacar isimli şahısın bambaşka bir yüzü olduğunu ifşa etti. Canlı yayına bağlanan eş şunları söyledi: "Ben onun seviyesinde değilim. Buna da hiçbir zaman düşmeyeceğim. Onun yaptıklarını söylemeyeceğim. Kendisini tanıyan tanıyor. Herkes bunu biliyor. Sizin programınızda olmasının iki sebebi var. Biri ünlü olmak, ikincisi de beni mağdur edip kendisine dönmemi sağlamak."
"BENİ TANIYAN TANIYOR"
İffetsizlikle suçlanan kadın eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini de açıkladı. Kocasının kendisini boşanmaktan vazgeçirmek için bu iddiaları dile getirdiğini söyleyen eş şunları anlattı: "Bu benim açtığım üçüncü boşanma davamdır. Ve artık son davamdır. Bundan önce açtığım iki davada ölüm tehditleri vardı. Beni sürekli geri döndürme çabasını herkes biliyor. Bu benim üçüncü ve son davamdır. Kendisi beni boşanma davası çıkısında öldüreceğini söylemiş bir insandır. Herşeyi göze aldım, ne yaparsa yapsın o kendisini rezil etmeye devam etsin. Beni tanıyan tanıyor.
"KIŞIN ORTASINDA SOKAKTA BIRAKTI"
Ben eşimi aldatmadım asıl o beni aldattı. 7 aylık hamile olduğum dönemde kendisi Ankara ve Almanya'da beni aldattığını belgeledim. Benim avukatımla ilişkim olduğunu iddia etti. O avukatı azlettim çünkü onunla anlaştı onunla Ankara'da bir restorantta birlikte yemek yediler. Tuttuğu dedektif de benim arkadaşımdı. kendisi milyon dolarlardan bahsediyor çünkü maddiyatçı bir insan. Ben kendisinden tek kuruş istemiyorum. Aylardır çocuğumla geçinmeye çalışıyorum. Oturduğum evi satıp, elektrik ve suyu kapattıran bir insandır bizi kış ortasında sokakta bırakmış kişidir.
"SENİN İSTEDİĞİNİ SANA VERMEYECEĞİM"
Bir şey talep etmiyorum. Lütfen senden boşanmak istiyorum. Boşanacağım da... Senin istediğini sana vermeyeceğim. Beni tehditlerle geriye döndüremeyeceksin. Seni hayatımda istemiyorum seni boşayacağım."
Erhan Nacar eşinin bu sözlerine rağmen belden aşağı 'dayanaksız' ve çirkin söylemlerine devam etti.