Çağla Şikel, Milla by trendyol markası için hazırladığı, “ÇAĞLAXMİLLA” koleksiyonunu önceki gün dostları ve basın mensuplarına tanıttı.
 
Bikiniden deri ceketlere kadar çok geniş bir yelpazesi olan koleksiyon için Şıkel “Kendi çizimlerimi mesleğimde gördüğüm izlenimlerimle insanların üstlerinde görme mutluluğunu bekliyorum” dedi.
 
'Gönderme yapmam direkt mesaj atarım'
 
Çağla Şikel, Milla by trendyol markası için hazırladığı, şehirli, çalışan ve enerjik kadına hitap eden “ÇAĞLAXMİLLA” koleksiyonunu önceki gün dostları ve basın mensuplarına tanıttı.
 
Bebek Happily Ever After’da yapılan lansmanda kamera karşısına geçen Şıkel’i dostları yalnız bırakmadı. Şikel geçen gün sosyal medyada paylaştığı yazısıyla eski eşi Emre Altuğ’a gönderme yaptığı iddialarına “Benim o durumda olduğumu göstermez o sözler.
 
Hayattan sıkıldıysa, şükretmeyi unuttuysa, ihtiyacı olana tokat; olmayana da hatırlatma olsun dedim. Bu mesajları yazarken sizin kadar düşünmüyorum. Birine gönderme yapacaksam direk kendisine mesaj atıyorum. Instagramdan gönderme yapmam. Açık sözlüyümdür ve çok bir şeyden korkum çekinmem olmaz” yanıtını verdi.