BURSA’da hayranlarıyla Anneler Günü etkinliğinde buluşan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Türkan Şoray hayranlarından gördüğü yoğun ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı.
Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği Anneler Günü etkiliğinin konuğu olan Türkan Şoray’ın söyleşi ve imza günü büyük ilgi gördü. Kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle mutlu olan Şoray'a AVM Müdürü Burak Uçar, özel tasarım mücevher kutusu hediye etti. 2 saat süren etkinlik nedeniyle uzun kuyruklar oluşurken, Şoray’ı görmek için birbirleriyle yarışan hayranları korumalara zor anlar yaşattı.
Etkinlik sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şoray, Türk sinemasındaki yeni oyuncuları çok beğendiğini söyledi. Gaziantep'te 'Yılın Annesi' ödülüyle taçlandırılan Şoray, "Okul öğrencilerinden aldığım bu ödül sırasında inanılmaz mutlu oldum ve duygulandım. Evlatlarını kaybetmiş yüreği yanan anneler adına aldığım bu eşsiz ödülü ömrümün sonunda kadar evimin en güzel köşesinde saklayacağım"dedi.
Şoray kızı Yağmur’un erkek arkadaşıyla ilgili sorulan soruya ise, “Damat adayını çok beğendim ve destekliyorum. İnşallah torunlarımı da görürüm” şeklinde yanıtladı.

RG,Mİ(FK/SS) (FOTOĞRAFLI)