SAMSUN'a 25 yıl aradan sonra gelen ünlü sanatçı Bülent Ersoy, büyük ilgi gördü. Ersoy, konserde hayranının hediye ettiği koltuğa oturarak şarkılarını seslendirdi.
Türk sanat müziği sanatçısı Bülent Ersoy, dün akşam Büyük Samsun Oteli'nde düzenlenen konserde sahneye çıktı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ersoy, eski ve yeni eserleri seslendirdi. Büyük ilgi gören sanatçı zaman zaman izleyicilerle şakalaştı, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Konser sırasında bir hayranı Bülent Ersoy'a özel yaptırdığı koltuğu hediye etti. Hayranına teşekkür eden Ersoy, bazı şarkılarını koltuğu oturarak söyledi.
ASENA'DAN ŞOV
Bülent Ersoy'dan önce programda ünlü oryantal Asena da dans şov yaptı. Program öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Asena, anne olmayı istediğini belirterek, "Ancak 2-3 yıl zaman var. Benim gibi aslan bir kadından aslan gibi bir çocuk olsun isterim. Kızım olsun, çok isterim. Benim gibi dansçı da olmasını isterim. Hele bir de annesi gibi olacaksa" dedi.
Bir gazetecinin "Albüm çıkarmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise Asena "Lanet olsun. Asla Türk halkına böyle bir kötülük yapmayı düşünmüyorum.  Bu rezil sesle asla" diyerek cevap verdi. Yaklaşık yarım saat sahnede kalan Asena büyük beğeni topladı.
Programda ayrıca Fehmi Dalsaldı da 'Güllüm Şov' adlı gösterisi ile yer aldı.