TAVERNA müziğinin ünlü isimlerinden Fedon Kalyoncu, çocukluk, nişan ve evlilik fotoğraflarını ile paylaştı. Yaz aylarını Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde kışı İstanbul’da geçiren Kalyoncu, hayatının en mutlu günlerini yaşadığını söyledi. 68 yaşındaki sanatçı, “Zaman su gibi akıp geçiyor. Birçok sanatçı dostumuzu geçtiğimiz yıl toprağa verdik. Bu ülkenin değerleri birer birer gidiyor. Kalanlar güzel ve mutlu yaşasın. Tek dileğimiz sevdiklerimizle mutlu olmak” dedi.
Rum baba ve Ermeni annenin Türk çocuğu olan, evli ve iki çocuk babası, taverna müziğinin Türkiye’deki öncülerinden Fedon Kalyoncu, Yunanistan’daki çocukluk, nişan ve evlilik fotoğraflarını ile paylaştı. Yaz aylarını Bodrum’un Torba Mahallesi’ndeki villada, kış aylarını İstanbul’da ve oğlu Theo Kalyoncu’nun işlettiği Asmalımescit’te sahneye çıkarak geçiren Fedon Kalyoncu, ailesiyle mutlu yaşadığını söyledi. Atatürk’e hayranlığıyla bilinen sanatçı, oğlu Theo ve kızı Natalie Şengezer’le sanat dolu günler geçirdiğini anlattı.
Kalyoncu, “Zaman su gibi akıp geçiyor. Birçok sanatçı dostumuzu geçtiğimiz yıl toprağa verdik. Bu ülkenin değerleri birer birer gidiyor. Kalanlar güzel ve mutlu yaşasın. Tek dileğimiz sevdiklerimizle mutlu olmak” diye konuştu.