Ünlü oryantal Asena'nın kulis camından kaçma görüntüsü, akıllara 29 Haziran 1999'da Hande Ataizi'nin tuvalet camına sıkışmasını getirdi.
Asena, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı Frankurt'ta büyük ilgi gördü. Yaklaşık 1500 seyirci kapasiteli salona, 2 bin kişi girmeye çalışınca izdiham yaşandı.

Sahne sonrası 400'e yakın hayranıyla fotoğraf çektiren Asena, kulis camından kaçtı.


HANDE ATAİZİ TUVALET CAMINA SIKIŞMIŞTI (29 Haziran 1999)
Yeni ameliyatlı burnunun fotoğrafını çektirmemek için gazetecilerden köşe bucak kaçan Hande Ataizi, Bodrum'da Şaziye Bar'da tuvaletin penceresinden kaçmak isterken pencereye sıkıştı. Vücudunun yarısı içeride kalan Ataizi'ne Kenan Doğulu ve Seren Serengil yardım etmek istedi.

HANDE ATAİZİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Aşırı alkollü olduğu için yardımları da reddeden oyuncu, korkulu anlar yaşadı. Kendisine yardım etmeye çalışan Serengil için gazetecilere "Siz gidin Seren Serengil'in fotoğraflarını çekin" deyince, Serengil de yardım etmeyi bıraktı. 4 metrelik duvardan düşme tehlikesi geçiren Ataizi, Şaziye Bar'ın korumalarının yardımlarıyla aşağıya indirilebildi.

Apar topar İstanbul'a dönen Ataizi, SABAH'a "Bu geceyi hiç yaşamamak isterdim" dedi. Olayı duygusal bir patlama olarak niteleyerek "Şimdi düşününce 'Estetikli burnumun çekilmesinin ne zararı olur' diyorum" diye konuştu.