Arda Turan ve Berkay önceki gece Emirgan’daki Gizli Kalsın isimli mekanda kavga etti. Turan’ın ünlü şarkıcının eşini taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı iddia edildi. Ardan Turan yaptığı açıklamada “Geldi, ensemden tuttu. Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın” diyerek kafaları karıştırdı

Image result for Arda Turan ve Berkay önceki gece Emirgan’daki Gizli Kalsın isimli mekanda kavga etti. Turan’ın ünlü şarkıcının eşini taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı iddia edildi. Ardan Turan yaptığı açıklamada “Geldi, ensemden tuttu. Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın” diyerek kafaları karıştırdı

Arda Turan ve Berkay’ın önceki gece eğlenceleri olaylı bitti. İddiaya göre ünlü futbolcu, aralarında Burak Yılmaz’ın olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan’daki Gizli Kalsın adlı bara eğlenmeye gitti.

İlerleyen saatlerde mekana şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. Yan yana localarda eğlenen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre Berkay sigara içmek için dışarı çıktığında ünlü futbolcu, Özlem Şahin’in yanına giderek “Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım” dedi.

ARDA KAFA ATTI
Bu sözleri duyan Berkay, Turan’a “Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız” diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay’a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Arda Turan’ın da Berkay’ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan “Eşin olduğunu bilmiyordum” diyerek özür dilediği öne sürüldü.

NİYE ÖZÜR DİLEYEYİM
Kavganın basına yansımasının ardından Arda Turan sosyal medya hesabından “Evet bir tartışma yaşanmıştır, ama sebebi haberleştirildiği gibi namus meselesi değildir” açıklamasını yaptı. Ünlü futbolcunun bu kafa karıştıran açıklamasının ardından Kelebek yazarı Onur Baştürk, Turan’la telefonla görüştü. Baştürk, Turan’a “Neler oldu? Açıklamanda ne demek istedin?” diye sordu. Olayı daha fazla uzatmak istemediğini belirten Arda Turan, “Sadece şunu yazabilirsin” deyip topu karşı tarafa attı: “Geldi, ensemden tuttu. Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın.” Ünlü futbolcu, Berkay’dan özür dilediği iddialarının da gerçeği yansıtmadığını söyledi: “Öyle bir şey yapmadım, niye özür dileyeyim?”

Berkay'ın sapkın cinsel ilişkileri varmış! Beyaz TV'de Arda'ya taciz iddiası

Arda Turan'ın Berkay'ın eşine asıldığı ve ardından ünlü popçunun burnunu kırdığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüşken, bir skandal iddia da Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında gündeme geldi.

  • Berkay'ın sapkın cinsel ilişkileri varmış! Beyaz TV'de Arda'ya taciz iddiası

Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali, Arda Turan'ın Berkay'ın eşi için, 'O önce kendi kocasının sapkın ilişkilerine baksın.' dediğini ileri sürdü. Bali ardından Arda Turan'ın silahla hastaneye gittiğini hatırlatarak, 'Acaba Arda'ya mı bir taciz var?' sorusunu sordu. 

ARDA TURAN KAÇ YIL CEZA ALIR? Öte yandan Söylemezsem Olmaz canlı yayına bağlanan Avukat Levent Karakoç, Arda Turan'ın kaç yıl ceza alacağı sorusuna açıklık getirdi.

Berkay'ın sapkın cinsel ilişkileri varmış! Beyaz TV'de Arda'ya taciz iddiası

Karakoç, yaralama olayında 2 ila 5 yıl arasında bir ceza verilebileceğini belirtti. Fakat vücutta bir kemik kırılması varsa bu cezanın 3 ila 7 buçuk yıl arasında da değişebileceğini vurguladı.

ARDA'NIN EŞİ İSYAN ETTİ : Doğumuna 2 hafta kalan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Instagram sayfasında konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. İlişkisinin ilk gününden beri önüne Arda Turan ile ilgili bir çok 'saçmalık' sunulduğunu belirten Aslıhan Doğan, şunları söyledi:
 

  • Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...

-"Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu.

  • Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...

-Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3.şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar..."

  • Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...

BERKAY'IN EŞİ NE DİYOR? : Mekanda eğlenirken yan masalarında oturan Arda Turan'ın yanına gelip kulağına eğildiğini belirten Özlem Ada Şahin taciz edildiğini iddia etti. İşte Berkay'ın eşinin anlattıkları -"Bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim.

Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...

ERKEK ERKEĞE KONUŞALIM -Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşağız' dedi.

  • Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...

O ANDA ARDA YUMRUK ATTI : O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı. Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler.

  • Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...

ARDA'NIN KARISINI TANIYORUM-Saat 16.00'da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda'nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi ?

  • Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...

ARDA SİLAH ALIP GİDİYOR : Arda Turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye Berkay'ın yanına gidiyor. Diyor ki: “Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim."

Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...

TACİZ ETTİ : Berkay'ın eşi bugün de instagram hesabından 'ağzımı çok pis bozacağım' diyerek Arda Turan'a taciz suçlamaları yöneltti.

  • Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...

BERKAY'IN DOKTORU KONUŞTU : Berkay'ın kırılan burnuyla ilgili doktor şu bilgileri verdi : Hastane çıkışı basın açıklaması yapan Berkay'ın doktoru şunları söyledi: -Bazı tahlillerin sonucunu değerlendirmek için ameliyatı akşama bıraktık. Sayısını tam belirtmek mümkün değil ama bir kaç yerde değişik şekilde kırıklar tespit ettik travmaya bağlı.

  • Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...

KIRIKLAR KÖTÜ : Bu kırıklar nefes almayı ve burnun estetik görüntüsünü bozacak yerde mevcut. Burnu yana kaydıracak şekilde kırıklar. Biz bu kırıklara elimizdeki teknolojik imkanları kullanarak burnu eski görüntüsüne kavuşturduk. Tabi bu kırıkların iyileşmesi için belli bir zamana ihtiyaç var, 7-10 gün civarı. Bu dönemde bu kırık yerlerin kaynaması için bekleyeceğiz.