BAŞROLLERİNİ Beren Saat ve Uğur Yücel'in oynadığı 'Benim Dünyam' filminin Gaziantep galası Avşar sinemasında gerçekleşti. Galaya filmin yönetmeni ve oyuncusu Uğur Yücel ile Beren Saat katıldı.
Filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu Uğur Yücel, 'Benim Dünyam' filminin gözü yaşlı bir film olduğunu belirterek, "Bu tabi iki uç nokta çok iyi çalışıyor. Yani komedi filmleri de ticari anlamda iş yapıyor, insanlar gülmek istiyorlar; ya da ağlamayı tercih ediyorlar. İkisi olsun; ağlayalım, gülelim, tatlı su olduğu zaman çok fazla rağbet etmiyorlar. Bu da gözü yaşlı bir film. Komedi filmi kadar coşkulu olmasa da, burada standart bir stabil yerinde duran, bir seyirci isteği var" dedi.
BEREN SAAT: KOLAY DEĞİLDİ
Filmde görme ve işitme engelli bir kızı  canlandıran Beren Saat de, çift engelli birini oynamanın zor olduğu ve bu nedenle eğitim aldığını  belirterek Beren Saat ise, şöyle konuştu:
"Tabi ki kolay bir şey değil. Çift engelli birini oynamak, taklit edilmesi zor birşeydi. Önce kendi alanlarında hem görme, daha sonra işitme engelliler ile onları anlaya çalışarak, gözlemler yapıp, süreçler yaşadık. Ama bizim hikayemiz Helen Keller'in yaşam hikayesinden bir adaptasyon. O yüzden benim için merkezde hep Helen Keller var ve çift engelli birinin neler yaşayabileceğini hayal etmeye çalıştık. Onun üzerinden hep yola çıktım. Tabii ki kolay birşey değildi. Ama kendi içimizde bunu hep anlamlandırmaya çalıştık. Sürekli tartışarak, çözümler bulmaya çalıştık."