ANTALYA'da yaşamını sürdüren yazar Hilal Doğan, yazar Aziz Nesin'in oğlu gazeteci- yazar Ahmet Nesin ile hayatını birleştirdi.
Antalya'nın Kaleiçi semtindeki Hasanağa Restoran'da pazar günü düzenlenen törende evlenen çiftin nikahını, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen kıydı. Evcilmen, çifte defalarca 'evet' dedirttikten sonra nikah defterini imzalattırdı. Çiftin nikah şahitliğini CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Budak ile sanatçı Mazlum Çimen yaptı. Milletvekili Çelebi, damada "Sen bu cüzdanı koruyamazsın" diyerek evlilik cüzdanını geline teslim etti.
Muratpaşa Belediyesi'nde çalışan gelin Hilal Doğan Nesin, mutlu gecede konuklara türkü söyledi. Madımak Oteli'nde yaşamını yitiren halk ozanı Nesimi Çimen'in oğlu Mazlum Çimen de gecede bağlamasıyla seslendirdiği türkülerle renk kattı.
Evlenme teklifine 'Antalya'da birlikte yaşama' şartıyla 'evet' yanıtını veren Hilal Doğan, çok mutlu olduğunu ve Nesin soyadını gururla taşıyacağını dile getirdi.