Azeri Şarkıcı Günel: Bir Kere Evlenilir
İbrahim Tatlıses'in Türkiye'ye kazandırdığı isimlerden biri olan Azeri şarkıcı Günel, Hürriyet gazetesine verdiği röportajda kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı.
Bir dönem Reza Zarrab ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Günel, hayalindeki tektaşı çizdiğini ve evlenirse asla boşanmayacağını belirterek, "Herkesten farklı, kendime göre bir şeyler çizdim. Benim için önemli olan o yüzüğü ömür boyu çıkartmamak. Evlenmek bir keredir, boşanmak yoktur bende" şeklinde konuştu.
İşte Günel'in kendisine yöneltilen sorulara verdiği yanıtlar;
* Sanatın yanı sıra ticaretle de uğraşıyorsunuz, pizza restoranınız var. Peki sizin mutfakla aranız nasıl?
- Elim çok lezzetlidir. Mutfağı çok sever, mutfağa çok girerim. Salata sosları, makarnalar, tavuklar yapıyorum. Allah'a şükür, yiyen daha zehirlenmedi. (Gülüyor)
* Sizi alan yaşadı mı?
- Vallahi bilemiyorum. (Gülüyor) Beni alan yaşadı, yaşıyor şu anda.
* Alan biri var yani...
- İnşallah. Her şey kader, kısmet. Ben nazara çok inanıyorum, nazara çok geliyorum. Sevenlerim mutlu olurlar evet ama şu an öyle bir şey henüz yok.
* Evlilikten konu açılmışken pırlanta işine başladığınız doğru mu?
- Evet... Azerbaycan'da takıp takıştırmayı çok severler, benim de kanım çekiyordu. İnsanlar bir de takılarım için çok fazla "nereden aldın" demeye başladı. "Böyleyse tasarlayayım, elim ayağım tutuyor yaparım" dedim başladım çizimlere. GNL Diamonds diye ismimin kısaltılışını yaptık.
* Pırlanta yapan bir kadına nasıl bir yüzük hediye edilebilir?
- Pırlanta da çok küçük ama çok değerlidir ya. Ben de küçük ama çok değerliyim. İnsanın hani değerli olması büyüklüğü, küçüklüğü olmaz ya yüzük de öyle, anlamı güzel.
* Hayalinizdeki tektaşı çizdiniz mi?
- Herkesten farklı, kendime göre bir şeyler çizdim. Benim için önemli olan bunu takıyorsam ömür boyu çıkartmamam gerekir. Evlenmek bir keredir, boşanmak yoktur bende. Tabii kimse evlenip boşanmak için evlenmiyor. Bir kere evlenilir
"İBRAHİM TATLISES'İN HAKKINI ÖDEYEMEM"
* İlk zamanlarda en büyük destekçiniz İbrahim Tatlıses'ti değil mi? Onun için neler söylemek istersiniz?
- Tabii ki. Asla hakkını ödeyemem. Tatlıses bir imparator, Türkiye'nin gelmiş geçmiş tek sesidir. "İbrahim Tatlıses bu insanın tutmuşsa elinden, bize dinlettiriyorsa bu kızda bir şey vardır" diye tanımaya karar verdiler beni. İbrahim Tatlıses'in insanların gözündeki sonsuz güvenilirliği ve başarısından dolayı tanıdılar. "Bu da mı açmış orasını, burasını" diyerek dinlemedi kimse beni. Çok şükür çok güzel getirileri oldu. İki sene sonra inşallah da 20'nci yılımı kutlayacağım.