Amcası Murat Başoğlu ile teknede uygunsuz görüntülenen Burcu Başoğlu Kabadayı'nın bir hastanenin rehabilitasyon bölümünde tedavi görmeye başladığı ortaya çıktı.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu, bu yaz Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile teknede öpüşürken foto muhabirlere yakalanmıştı. Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı da geçen ay boşanma davası açmıştı.


DIŞ DÜNYA İLE İLİŞKİSİNİ TAMAMEN KESTİ

Yaşananların ardından Burcu Başoğlu dış dünya ile ilişkisini tamamen kesmiş. Yemek yemiyor, ilaçlarla ayakta duruyormuş. Geçen hafta da bir hastanenin rehabilitasyon bölümünde tedavi görmeye başlamış.

BOŞANAN ÇİFT, SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİ

11 Eylül'de boşanan Murat Başoğlu ile Hande Bermek, geçtiğimiz pazar günü Bodrum Gündoğan'daki evlerinden sarmaş dolaş çıkıp sahilde yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Bu fotoğrafın ardından arkadaşları Hande Bermek ile görüşmeyi kesmiş.


GÖSTERMELİK Mİ BOŞANDILAR?

Hande Bermek ve Murat Başoğlu'nun açılan tazminat davası sebebiyle göstermelik olarak boşandığı iddia edilmişti.


HER ŞEYİ İTİRAF ETMİŞTİ

Bu arada Burcu Başoğlu verdiği ifadede amcasının kendisini öptüğünü itiraf etmişti. Murat Başoğlu ise ısrarla teknedeki kadının yeğeni Burcu Başoğlu değil Olga adında yeni tanıştığı yabancı bir kadın olduğunu iddia etmişti.