İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYA'da pilot olmaya hazırlanan 24 yaşındaki Berkay Özen, üniversite aşkı 21 yaşındaki Meliha Aras'a, sürpriz yaparak alışveriş merkezinin ortasında evlenme teklif etti.
Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde okurken tanışan Berkay Özen ile Meliha Aras, birbirlerine aşık oldu. Üniversite eğitiminin ardından Antalya'da pilot olmak için uçuş okuluna kayıt yaptıran Berkay Özen, İstanbul'da öğretmenlik yapan kız arkadaşı Meliha Aras'a sürpriz evlilik teklifi hazırladı. Sürprizin organizasyonunu üstlenen Özen ailesi, Terra City Alışveriş Merkezi içindeki vatandaşlara çiçek dağıtarak sürprizde yer almak isteyenleri örgütledi ve bandoyu hazır etti. İki sevgili, AVM'nin daha önceden belirlenen noktasına geldikleride sürpriz için düğmeye basıldı. Bir anda gizlendikleri yerden çıkan bando üyelerinin şarkıları eşliğinde Meliha Aras'a çiçekleri uzatan vatandaşlar genç kızı şaşkına çevirdi.
Kısa süren bir şaşkınlığın ardından üzerindeki şoku atlatan Meliha Aras, karşısında elinde tek taş yüzükle diz çöken üniversite aşkı Berkay Özen'in "Herkes evlenince ölürsün diyor, benimle birlikte ölmeye var mısın" sorusuyla karşılaştı. Genç kızın 'Evet' cevabı üzerine ikili bandonun çaldığı şarkı eşliğinde dans etti.

İL(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)