Müzik dünyasının iki dev ismi Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy arasındaki buzlar erimek bilmiyor. İkili arasındaki gerilim, geçtiğimiz yıl bir iftar yemeğinde başladı. Bülent Ersoy, aynı davete katılan ve kendisine selam vermeyen Ajda Pekkan'ı topa tuttu. Bunun üzerine de Pekkan, Diva için, "Bülent Ersoy'la aramızda bir husumet yok ama çok ayıp etti. Biz onunla abi-kardeş gibiydik. İftara iki dakika geç gittim. Ezan okununca oturdum. Herkese tek tek merhaba diyecek halim yoktu" dedi. İşte bu sözler karşısında suskun kalan Bülent Ersoy önceki gün açtı ağzını yumdu gözünü.
BELGELER HAFTAYA KONUŞACAK

Kalamış Wyndham Hotel'de düzenlenen gazino gecelerinde sahneye çıkan Diva, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ajda Pekkan'ın kendisi için söylediği sözleri değerlendiren Bülent Ersoy, şunları söyledi: "Bu savaş değil. Haftaya belgeleri ortaya koyacağım. Kendisine belgeler cevap verecek. Ben değil belgeler konuşacak. Bu belgelerden sonra artık sokağa bile çıkamayacak."

Bu arada Sevgilisi Berk Yılmaz'la kavga ettiği haberlerini de yalanlayan Ersoy, "İzmir'de sevdiğim insanın yanında muhteşem bir ev aldım" dedi.

ABİ GAFI ÇILDIRTTI

Ajda Pekkan yıllardır dostu olduğu Bülent Ersoy'u fena kızdırdı. Süperstar'ın 'Abi kardeş gibiydik' gafı Diva'nın sinirlerini alt üst etti.