Ünlü model Adriana Lima Milliyet Gazetesinden Ayşe Kurucuoğluna konuştu. İşte o röportajdan öne çıkan başlıklar 
Çocuklarınla nasıl vakit geçirirsin?

Genellikle onlara kitap okumayı severim. Hayvanat bahçesine gitmekten çok keyif alırlar. Parka gidip rahatlıkla oynuyoruz. Özellikle büyük olanla sık sık mutfak işleri yapıyoruz. Pişirmeyi seviyorlar. Birlikte kurabiye yapıyoruz. Sınıf arkadaşlarıyla “playdate” yapıyoruz. Birbirlerine gidip geliyorlar. Bu çeşit şeylerle günü neşeli, yararlı ve dolu dolu geçiriyoruz.

Peki nasıl idare ediyorsun bu yoğunlukta çocukları ve evi? Sıkı çalışan kadınlar için bir önerin var mı?

Benimle ilgili sır çocuklarımla gerçekten kaliteli zaman geçirmek. O zaman süresince onlarla güzel şeyler yapmak. Çok şanslıyım ki ailem bana destek oluyor. Çok seyehat ediyorum. O zamanlarda ailemden biri mutlaka yardımcı oluyor. Çok uzun günler olmasa da sık ama kısa seyahatler oluyor bunlar.

Nasıl bir annedir Adriana?

Organize desem tam anahtar kelime olur! Eğer anneysen hem dikkatli, hem organize, hem komik ve eğlenceli olmak gerek. Arada hata yapmaktan da korkmuyorum. Hata yapmak da insanca bir şey. İnsanlar mükemmel değildir.

Herkes merak ediyor bu Victoria Secret modeli olma durumunu. Ne değişti hayatında?

Victoria Secret büyük marka. Bu markadan ziyade bu show büyük bir deneyim. Tüm dünyanın beklediği bir şov; isminizi biliyorlar. Victoria meleği olmak tabii ki bana bir çok kapıyı açtı. Bir çok markayla çalışmayı çok seviyorum. Bana hepsi ayrı keyif veriyor. İşimi çok seviyorum. Mesela şu an burada yani Türkiye’de olmak benim için büyük keyif. Veet için buradayım. Onların pozitif enerjisi ve burada bulunmak çok heyecan verici.

Güzellik önerilerini alalım... Kesinlikle düzenli spor yapmanın işe yaradığına inanıyorum Bol bol su içiyorum. Hindistan cevizi suyu çok tüketiyorum. Benim Brezilya sırrım! Sağlıklı yiyorum. Her gün spor yapıyor musun? Eğer yapabiliyorsam evet. İllaki gün içinde yürüyüş yapmak da bol hareket oluyor benim için.

Ne mutlu ki yine geldin. Biz seni görmeye doyamıyoruz. Peki İstanbul’da sevdiğin şeyler neler?

Tabii ki öncelikle insanlar; çok sıcak ve tatlı insanlar. Şehrin enerjisine bayılıyorum. Bana çok pozitif geliyor, Boğaz bambaşka. Benim içimi açan şeylerden biri Boğaz’a bakmak. Yemekleriniz de bir harika. Bir çok şeye bayılıyorum İstanbul’da. Şunu da belirmeliyim ki eğer Türkçeyi akıcı bir şekilde konuşsaydım kesinlikle burada yani İstanbul’da hiç tereddüt etmeden yaşayabilirdim.

Kaç dil biliyorsun peki?

Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, İngilizce ve Portekizce. Beş dil oldu sanırım.

Global bir insansın. Hangi şehirde yaşıyorsun?

Üç yıldır Miami’de yaşıyorum.

Türk kadınlarını nasıl buluyorsun?

O kadar çok yer gördüm ki. Türk kadınlarının bu kadar kendilerine bakmalarına bayılıyorum. Hatta saçlarını konuştuk. Kadınlarınız hep bu kadar bakımlı ve güzel mi oluyorlar? Gerçekten çok bakımlılar.

Hediye nazar boncuklu bileklik

Lizay Pırlanta’dan beş nazar boncuklu bir bileklik yaptırıp (her biri çocuklarımı temsil ediyor) hediye ettiğim Lima şöyle dedi, “Türkiye’ye geldiğimde öğrenmiştim. Nazar boncuğunu kendimize takmak için almamalıymışız. Ancak biri hediye ederse takılırmış. En çok o zaman işe yararmış, işte bunu biliyorum. Çok teşekkür ederim Ayşe. Bu benim için şahane oldu!”