Acun Ilıcalı'nın Türkiye'ye kazandırdığı ses yarışması Rising Star Türkiye'nin yeni sezonunda jüri koltuğunda Mustafa Sandal, Emina Sandal, İrem Derici ve Yılmaz Morgül olacak.


Acun'un Ses Yarışmasında Sürpriz Jüri Kadrosu
Acun Ilıcalı'nın Türk televizyonalrına kazandırdığı ses yarışması Rising Star Türkiye'nin yeni sezon bölümleri bu akşam başlıyor. Yeni sezonda en çok merak edilen konulardan biri jüri koltuğunda kimlerin oturacağıydı. Acun, bu sezonda da ününe ün katmış sürpriz isimleri kadrosuna kattı.

MUSTAFA SANDAL'IN EŞİ JÜRİDE

Birbirinden güzel seslerin ekrana geleceği yarışmada jüri koltuğunda geçen sezon olduğu gibi Mustafa Sandal bulunuyor. Jüride farklı isimler de var. Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal jüride olan isimlerden. Ayrıca jüri koltuğunda yer alacak diğer iki isim İrem Derici ve Yılmaz Morgül.

SEYİRCİLER DE YARIŞMANIN JÜRİSİ OLACAK

Sahneye çıkan her yarışmacı, performansı sona erene kadar seyirci ile arasında duran led ekranı jüri ve seyircilerden aldığı oylarla yukarı kaldırmaya çalışacak.

TV8 yan ekran uygulaması ile izleyici ve uzman jürinin anlık verdiği oylar yarışmacıyı finale bir adım daha yaklaştıracak.

NASIL OY VERİLECEK

Birbirinden renkli seslerin yarışacağı Rising Star Türkiye'de beğendiği sesi zirveye taşımak isteyenler telefonları aracılığıyla yarışma esnasında beğendikleri yarışmacılara oylarını verebilecekler.

BİLGİ YARIŞMASI OYUNU, ÜYE O

Acun'un Ses Yarışmasında Sürpriz Jüri Kadrosu