2018 yılının son günlerinde magazin gündemine bomba gibi düşen bir olay olmuş ve Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bir yıllık evliliklerini sonlandırmıştı. Boşanmanın hemen ardından yurtdışına giden Şeyma Subaşı'nın bir adamla sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıkmış ve o kişinin Guido Senia olduğu ve Subaşı'nın sevgilisi olduğu ortaya çıkmıştı. Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabından Acun ile olan fotoğraflarını silmesinin ardından, Acun Ilıcalı'dan Şeyma'ya milyonluk darbe geldi.

ACUN ILICALI'DAN ŞEYMA SUBAŞI'NA MİLYONLUK DARBE

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın ayrılmasından sonra hergün Şeyma Subaşı cehpesinden haberler gelmeye devam ediyor. Acun'dan ayrıldıktan sonra yurtdışında sahilde bir adamla sarmaş dolaş görünen Subaşı magazin gündemine son dakika olarak düşmüştü. Boşanmanın ardından ismi bir çok kişiyle anılan Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin Guido Senia olduğu ortaya çıktı. Yaşanan son gelişmeyle Acun'dan Şeyma'ya milyonluk darbe geldi...
Geçtiğimiz sene sonu Şeyma Subaşı ile evliliğini bitiren Acun Ilıcalı, eski eşine düğün hediyesi olarak aldığı villayı 13 milyon euroya satışa çıkardı.

ACUN ILICALI'DAN ŞEYMA SUBAŞI'NA MİLYONLUK DARBE

"AYNI ŞEYLERDEN KEYİF ALMADIK"

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda Acun Ilıcalı ile evliliklerinin son zamanlarında aynı şeylerden keyif almadıklarını ve evliliklerini bu sebepten sonlandırdıklarını anlatmıştı. Subaşı, boşanmanın ardından İtalyan DJ Guido Senia ile yakınlaştı.

ACUN ILICALI'DAN ŞEYMA SUBAŞI'NA MİLYONLUK DARBE

ACUN ILICALI ŞEYMA SUBAŞI'NIN OTURDUĞU EVİ SATIYOR

Acun Ilıcalı ise Şeyma Subaşı ile kızı Melisa'nın Kuruçeşme'de oturduğu villayı satılığa çıkardı. Şeyma Subaşı le Acun Ilıcalı'nın boşanma protokolünde, Şeyma Subaşı'nın konuşmaması gerektiği bir madde olduğu iddia ediliyordu. Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'nın oturduğu villayı satılığa çıkartma sebebinin geçtiğimiz gün Subaşı'nın verdiği röportajla ilgili olabileceği ise dedikodular arasında.

Attığı her adımla olay olan Şeyma Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı'nın kendisine düğün hediyesi olarak aldığı Kuruçeşme'deki Boğaz manzaralı eve veda etmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın Subaşı'nın oturduğu villayı 13 milyon Euro'ya satılığa çıkardığı iddia edildi.

13 MİLYON EUROYA ALMIŞTI

Acun Ilıcalı, 2017 yılının Eylül ayında St.Tropez'de Şeyma Subaşı'yla hayatını birleştirmeden önce kendisine Kuruçeşme'de 13 milyon euro değerinde Boğaz manzaralı bir villa satın almıştı. İddiaya göre; boşandıktan sonra kızı Melisa'yla birlikte Kuruçeşme'de ikamet eden Şeyma, Acun Ilıcalı evi satma kararı alınca buradan taşınmak için kolları sıvadı. Şeyma Subaşı, verdiği bir röportajda Kuruçeşme'deki evin akıbetinin ne olacağı yönündeki soruya, "O çıktı, şimdi ben de çıkacağım. Acun boşanma olduktan sonra hemen kendine başka bir ev buldu. Şimdi ben de bakıyorum" yanıtını vererek bir nevi dedikoduları doğrulamıştı.

ŞEYMA MÜTEVAZİ BİR EV ARIYOR

Acun Ilıcalı'nın, Kuruçeşme'deki villayı emlakçı aracılığıya değil tanıdıklar aracılığıyla satma kararı verdiği konuşuluyor. Soluğu emlakçı da alan sosyal medya fenomeni Şeyma da Bebek'te kendine göre mütevazı 3+1 dairelere bakmaya başladı.