Yılmaz Köksal yılların gerçekten eskitemediği bir Sanatçı. Sanatçı olmanın insan ruhuna getirdiği zenginlik, zerafet, incelik, hassaslık ve sorumluluk duygusunu üzerinde taşıyan bir kimlik. Yılmaz Bey'in Bakırköy'de açmış olduğu Sanat Okulu baleden oyunculuğa, piyano keman gitar gibi enstrümanlardan dansın hemen her çeşidine uzanan bir imkan sunmakta katılımcılarına. 

Eğitimlerini verdikleri her alanda öğrencilerinin performanslarını canlı izlemek salonda bulunan herkesi mutlu etti. Küçük ve sevimli çocukların bale gösterisiyle başlayan gece, piyano, keman, flüt, bağlama, gitar gibi enstrümanlarla devam etti. Neşet Ertaş'ın "Gönlüm hep seni arıyor, neredesin gel" dizeleri hem bağlama hemde piyanoyla salonda yükseldiğinde hem Avrupalı yanımız piyanoyla hemde Anadolulu yanımız bağlamayla ortaya çıktı. Muhteşem bir uyum oluşturmuştu piyano ve bağlama.

Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi bu kadar renkli ve çeşidi bol olan bir gösteriye belkide hiç şahit olmamıştır.

Yetişkin balerinlerin klasik müzik eşliğinde baleleri ve ritimle uyumlu figürleri, kıyafetleri izleyenleri kendinden geçirerek taktir topladı.

Zaman zaman izleyiciler yeteneklerini sergileyen sanatçıları ayakta alkışladılar. 

İzleyenler gecenin bitmesini hiç istemediler. 

Yılmaz KÖKSAL Sanat Merkezi'ne başarıyla verdikleri eğitim gerçekten taktire şayandı. 

Türkiye'de sanata yaptığınız katkılardan dolayı teşekkürler YILMAZ KÖKSAL SANAT MERKEZİ....