Geçen yıl İstanbul'da konser veren Andre Rieu ve Orkestrası tüm koltukları dolu bir şekilde Sinan Erdem Spor Salonu'nda unutulmaz bir konser vermişti. Normalde klasik müziği herkez sevmez ancak belli bir kültür düzeyini aşan kitleler böyle bir konserden hoşlanabilir ancak diye düşünebiliriz ama bu Andre ve orkestrası için geçerli bir görüş değil. Çünkü sadece müzik performansıyla sizi büyülemiyor, aynı zamanda bir tercüman aracılığı ile yaptığı espiriler, konser sırasında yapay kar yağdırma, balonlar uçurma vb enterasan showlarıyla size zorla klasik müziği sevdirekte.

Çalınan eserler arasında sadece belli bir ülkenin eserleri yok. Gittiği her ülkede o ülkeye has eserlere de yer vermekte ve yerel ile evrenseli uyumla ve güzelce birleştirmekte.

Klasik müzikten hoşlanıyorsanız, özellikle keman sizin enstrümanınız ise bu konseri sakın kaçırmayın. Zira sadece konser değil aynı zamanda sürprizleri olan bir show'a da gitmiş olacaksınız.

Geçen sene sadece bir defa konser vermişti, bu sene yoğun ilgiden dolayı üst üste iki konser verecek. İlk konseri 27 Kasım 2014'te yine Sinan Erdem Spor salonu'nda. İkinci Konseri ise 29 Kasım 2014'te Ülker Sports Arena'da olacak.

Eğer Klasik müzikten ve kemandan hoşlanıyorsanız, hayatın stresi ve yaşamın zorlularından bunalmışsanız kendinize ve sevdiklerinize bir iyilik yapın, bütçenize uygun yerden şimdiden koltuğunuzu ayırtın ve mutlaka bu konsere katılın.

Konserden sonra ruh halinizde mutlaka farklılık olacak, çünkü çalınan eserler dünyanın en önde gelen önemli eserleri ki bu size müzik anlayışınızda ve vizyonunuzda tam bir duygusal tavaf yaşatacak.

Zira müzik özellikle bu tür konserler insanı evrenselleştirerek hayata 360 dereceden bakmayı sağlar.


İyi dinletiler....

Korkusuzmedya ( Ayhan Özcimbit )