YAZAR Seda Küçük'ün 3. kitabı "Yoksul Ruh" bugün piyasaya çıktı. Postiga Yayınları'ndan çıkan "Yoksul Ruh"un tanıtım toplantısında konuşan yazar Küçük, yazarlık eğitimi almadığını,  orta okulda başlayan yazma isteğini devam ettirdiğini söyledi.
2004 yılında ailesiyle Bodrum'a taşınmasından sonra yazarlık tutkusunun zirveye çıktığını ifade eden Küçük, "Tanık olduğum her yaşam kelimelerde bir hikayeye dönüşüyordu. Bunları paylaştığım yakınlarım ise bana hep aynı hedefi gösteriyordu. Bendeki yazma yeteneğini en son keşfeden ise eşim Mustafa Küçük oldu. Beni cesaretlendirdi. Ben de hem keyif aldığım hem yeteneğim olan yazarlığın peşine düştüm" diye konuştu. "HAYALİME ULAŞMAK İÇİN 6 YILDIR GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUM"
"Karakterlerimi yaratırken her karakteri farklı insanlardan oluşturuyorum" diyen Küçük, bu karakterleri bir potada eriterek onlarla yoldaş olduğunu ifade etti. Seda Küçük, "Ben hayalime ulaşmak için 6 yıldır gece-gündüz çalışıyorum. Çok geceler yazmak için uykusuz kaldım. İnsanlar hayallerinin peşinden koşmaktan vazgeçmesinler. 2010 senesinde bu hayalimi gerçekleştirdim. Bu kitap farklı bir hikayeydi. 60. sayfasına kadar gelmiştim. Bir gece gördüğüm rüya herşeyi değşitirmeme sebep oldu. Rüyadan uyandığımda gecenin 4'üydü ve çalışma odama gidip yazmaya devam ettim" diye konuştu. YOKSUL RUH KİTABI
Seda Küçük üçüncü romanı “Yoksul Ruh hayatın gelgitlerinde tutunmaya çalışan genç kadınlar, kimi öfke ve kıskançlıkla gidilen yollar, kimi merhamet ve acımayla açılan kapılar, kimi de her ikisi arasında sıkışıp kaldığı gibi kendine yeni bir dünya yaratmak için acımasızlığı normale döndüren insanları anlatıyor. SEDA KÜÇÜK
Roman Yazarı ve Blogger Seda Küçük, İstanbul’da, 1982 yılında doğdu. Eyüp Süper Lisesi’nden mezun oldu. Trakya Üniversitesi Seramik Bölümü’nü bitirdi. İki yıl süreyle Topkapı Sarayı, Ayasofya ve Harbiye Askeri müzelerinde, Kalemkâr olarak çalıştı. Toz alerjisi yüzünden doktorların da tavsiyesi üzerine mesleğini bıraktı.Lise yıllarından beri hobi olarak küçük hikâyeler yazıyordu. Ailesiyle birlikte doğup büyüdüğü İstanbul’dan Bodrum’a taşındıklarında başbaşa kaldığı yalnızlığı, en büyük tutkusunu gün yüzüne çıkardı. Tanık olduğu her yaşam kaleminde bir hikâyeye dönüşüyordu. Bu hikâyeleri paylaştığı en yakınlarının yoğun ısrarı üzerine çocukluk hayalinin peşine düştü. Bir ailenin dramını anlattığı ilk romanı “Siyah Gelinlik" 2010 yılında, İnsanlarla içsel yolculuklara çıktığı “Yabancı Ses" isimli romanı 2011 yılında piyasaya çıktı. Yazar, ilk kitabı Siyah Gelinlik için Han Medya ile dizi anlaşması imzaladı.