’Düğün Dernek 2 Sünnet’ filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural ile Murat Cemcir, Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler alana sığmazken, oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir salondakileri esprileriyle adeta kırdı geçirdi.

"İlkinden daha çok eğleneceyuk" sloganı ile Düğün Dernek serisinin ikinci filmi olan "Düğün Dernek 2: Sünnet" adlı filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu’da düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu. 4 Aralık’ta gösterime giren filme yoğun ilgi gösteren öğrenciler salona sığmazken sık sık “Ahmet bizi içeriye al” sloganları atarak içerideki arkadaşları ve oyuncu Ahmet Kural ile Murat Cemcir’i güldürdü.

“KIZ ARKADAŞIMA HATA YAPTIM, ÖZÜR DİLİYORUM”

Esprileriyle salondakileri kahkahaya boğan ikili, kendileri ve film hakkında merak ettikleri soruları yanıtladı. Soru sormak için ayağa kalkan bir öğrenci, ikiliye kendilerine soru sormak istemediğini ve salonda bulunan Ayşegül isimli kız arkadaşından özür dilemek için kendilerinden yardım istediğini belirterek, “Kız arkadaşım sizin büyük hayranınız. Ahmet Kural’ın kız arkadaşıyla olan ilişkisini çok beğeniyor kendisi. Ben de birkaç gün önce kendisine bir yanlış yaptım. Sizin önünüzde kendisinden özür diliyorum” dedi. Bunun üzerinde oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir ayağa kalkarak, “Affet kardeşimizi, yapmayın barışın arkadaşlar” açıklamasının ardından "Açık alanda öpüşmeyin” demesi salondakileri kırdı geçirdi.

Salonda bulunan bir başka öğrencinin “Bütün filmlerinizde kardeş veya arkadaş olarak oynadınız. Hiç düşman oynamak ister misiniz?” sorusu üzerinde Murat Cemcir “Ben çok istiyorum” cevabını verdi. Ahmet Kural da “Ben de çok istiyorum. Hatta Selçuk Aydemir’e de söylüyorum sürekli. Bir kere de karşı esnaf, iki düşman ya da akraba da olabilir. İstiyoruz” dedi.

İkili, sorulara verdikleri doğal cevaplarla salondakiler tarafından dikkatle dinlenildi.