ŞİŞLİ'de gerçekleştirilen "Çocuk Kalbim Seni Söyler" adlı konserde, çocuklar Ajda Pekkan'ın şarkılarını seslendirdi. Pekkan, gecenin sonunda çocuklarla birlikte "Bir Garip Yolcuyum" şarkısını seslendirdi.

Süperstar Ajda Pekkan, Şişli Belediyesi tarafından dün düzenlenen "Çocuk Kalbim Seni Söyler" konserinde, çocuklarla birlikte bazı şarkılarını seslendirdi. Şişli Kent Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde çocuklar söyledikleri Ajda Pekkan şarkıları ve sahne performanslarıyla göz doldurdu.

"Unut demek dile kolay", "Sensiz yıllarda", "Seveceğim", "Kimler geldi, kimler geçti" gibi Süperstar'ın unutulmayan şarkılarını seslendiren çocuklara, salonda bulunan konuklar da eşlik etti.

Konsere ev sahipliği yapan Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, "Çocuk kalbimiz bugün dünyaca ünlü starımızı söylüyor. Ülkemize önemli katkılarda bulunan starımızla beraberiz. Süperstarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Sanatın, kültürün önünü açıyor" diye konuştu.

“Çocuklarımız bizim geleceğimiz" diyen Ajda Pekkan, “Çocuklar çok heyecanlı, ben de çok heyecanlıyım. Onları sahnede görünce çok duygulanacağım" dedi. Oturduğu yerden bir süre çocuklara eşlik eden Ajda Pekkan gecenin sonunda sahneye çıkarak, çocuklarla birlikte "Bir Garip Yolcuyum" şarkısını seslendirdi.

MA (İY) (FOTOĞRAFLI)