İstanbul, () - Bir süredir yakalandığı MS hastalığı ile gündemde olan ünlü pop şarkıcısı Serdar Ortaç, dün akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarının karşısına çıktı. Ünlü yıldız, konserine, "Hastalığım bile havalı; sağlıklıyım, karşınızdayım" diyerek başladı.

Konser boyunca annesi Nesrin Ortaç ve annesinin yanında oturan eşi Chloe ile sohbet eden şarkıcı, eşi için ‘Yeşil Gözlüm’ şarkısını seslendirdi.

Özellikle dansçı kızlar ile yaptığı şovlar için eşinden sahnede izin isteyen Serdar Ortaç, sahne performansı ile hayranlarını coşturdu. Geceye damga vuran olaylardan biri de, Serdar Ortaç’ın annesinin, şarkıcının ısrarları üzerine ‘Kader Diyemezsin’ şarkısını söylemesi oldu. Seyircilerin büyük beğenisini kazanan Nesrin Ortaç dakikalarca alkışlandı.

Serdar Ortaç, konserinde, 20. Sanat Yılı’na özel olarak hazırladığı 14 parçadan oluşan "Bana Göre Aşk" adlı albümünün en seçkin parçalarının yanı sıra, bugüne kadar yazdığı ve bestelediği pek çok şarkıyı da seslendirdi. Yerinde oturan hayranlarına takılan sanatçı, Açıkhava’nın büyük bölümünü coşturuncaya kadar hareketli şarkılarına devam etti.

 

(FOTOĞRAFLI)