EĞİTİM-İŞ Sendikası adına müzik çalışması yapan Nağmekar Türk Müziği Topluluğu, yeni yılın ilk konserini Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) verdi.
Şef Mustafa Mümtaz'ın çalıştırdığı koro ve solistler, Hüzzam makamındaki eserleri seslendirdi. Konser, Udi Nevres Bey'in Hüzzam Saz Semaisi ile başladı. Koro, ilk olarak bestesi Yaseri Asım Arsoy'a, güftesi Fitnat Sağlık'a ait 'Ömrüm Seni Sevmekle Nihayet Bulacak' adlı şarkıyı seslendirdi. Konser, Şemsa Özbahçıvanoğlu'nun okuduğu 'Talihin Elinde Oyuncak oldum' şarkısıyla devam etti. Konserin ikinci bölümü de Sadi Işılay'ın 'M. Kürdi Saz Semaisi' ile renklendi.
Müzik programı yapımcısı Rana Özdemir'in sunuculuğunu üstlendiği konserde, Gülderen Ünverdi, Nursel Öztürk, İbrahim Çallıpınar, Akgül Akın, Nurten Doğanay, Damla Şayan, Kemal Sönmez, Jale Alemdaroğlu, solist olarak sahne aldı. 'Bakışı Çağırır Beni Uzaktan', 'Seni Sordum Yıldızlara', 'Kulakların Çınlasın', 'Akşam Olur Gizli Ağlarım', 'Bugün Benim Kader Günüm', 'Yıllar Sonra Rastladım', 'Divane Âşık Gibi', 'Şu Karşıki Dağda', 'Adalardan Bir Yaz gelir Bizlere' adlı eserler de seslendirilen şarkılar arasında yer aldı.
Eğitim-İş Şube Başkanı Mehmet Balık, konser sonunda koro sanatçılarına çiçek sunup teşekkür etti. (FOTOĞRAFLI)