Dünya çapında en çok izlenen komedi yapımları arasında gösterilen "Polis Akademisi"nde de rol alan komedyen Michael Winslow, sahnelediği komedi gösterisinin dünya turnesi kapsamında İstanbul'a geldi. 
Bir çok dizide de rol alan komedyen Michael Winslow, THY'ye ait tarifeli uçakla saat 11.35'de Sofya'dan Atatürk Havalimanı'na indi. Burada gazeteciler tarafından karşılanan Winslow, yaptığı çeşitli taklitlerle çevredeki yolcuların ilgi odağı oldu. 

Gazetecilere açıklama yapan Winslow, "Türkiye'ye ilk kez geldim. Çok ülkenin kendine özgü seslerini taklit edebiliyorum. Şimdi burada da Türkler'e özgü sesleri öğrenip taklit edeceğim" ifadelerini kullandı. 

BKM'de sahne alacak

Beşiktaş Kültür Merkezi'nde (BKM) yarın İngilizce sahnelenecek bir gösteri yapacağı öğrenilen Amerikalı Michael Winslow, ses efekti konusunda dünyanın en iyileri arasında gösteriliyor. 

Winslow, tebeşirin tahtada çıkardığı sesten jet uğultusuna, havlayan köpeklerden ıslak spor ayakkabısı sesine, radyonun cızırtılı sesinden gitar melodisine kadar binlerce sesi taklit edebiliyor. Aynı zamanda dublaj sanatçısı olan Winslow, "Polis Akademisi", "Geleceğe Dönüş" ve "Terminatör" gibi filmlerde, "Robo Chicken" ve "Family Guy" dizilerinde seslendirme yaptı.